Libnet.ro
UNICEF

01:06

Declaratie de avere: seful interimar al Fiscului, Daniel Diaconescu, castiga 7.200 de lei lunar

Adevărul Adevărul,
Declaratie de avere: seful interimar al Fiscului, Daniel Diaconescu, castiga 7.200 de lei lunar

Daniel Diaconescu, directorul Directiei Informatii Fiscale, numit joi de premier sa asigure interimatul conducerii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in locul lui Gelu Diaconu, a castigat in 2014 un salariu de 7. 200 de lei lunar si o indemnizatie de 18. 000 lei de la Loteria Romana. Interimarul are doua case, doua terenuri si doua masini. continuă pe Adevărul

Averea noului sef ANAF, Daniel Diaconescu: O casa, un apartament, doua masini, dar si un credit de 38.000 de euro

In cea mai recenta declaratie de avere a sa, Daniel Diaconescu, noua propunere pentru sefia Fiscului a mentionat un apartament in Bucuresti, o casa de locuit, doua masini un BMW si un Peugeut) si un credit de 38. 000 de euro luat de la Erste Bank, care i se inchide in 20132. Diaconescu nu a mentionat lichiditati in banci pe numele sau, iar salariul sau din vara lui 2013 era de circa 6600 de lei lunar. Diaconescu este casatorit, are un copil, iar sotia lui lucra la momentul completarii declaratiei de avere la Inspectoratul Teritorial de Munca, de unde lua lunar circa 2000 de lei.

Declaratia de avere a noului sef ANAF: Salariu de peste 7.000 de lei lunar, case, masini si terenuri

Daniel Diaconescu, directorul Directiei Informatii Fiscale, numit joi de premier sa asigure interimatul conducerii ANAF in locul lui Gelu Diaconu, a castigat in 2014 un salariu de 7. 000 lei lunar si o.

Scandalul de la Piata Victoriei. Seful interimar al Metrorex acuza Protectia Consumatorului

Directorul general interimar al Metrorex a acuzat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca Autoritatea pentru Protectia Consumatorului ANPC) a fost hotarata sa dea amenda, iar procesul verbal a fost lipit pe geam, cu referire la plangerea facuta de o calatoare care si-ar fi prins piciorul intre metrou si peron, la Piata Victoriei. Atunci, ANPC anuntase chiar ca statia de metrou Piata Victoriei ar putea fi inchisa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )