Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD, transmite Agepres. continuă pe Antena3

Vacantele de lux ale politicienilor: Victor Ponta in croaziera cu familia in Caraibe, Alina Gorghiu in vacanta cu iubitul in Grecia, Liviu Dragnea petrece in Brazilia, unde ar avea chiar si o proprietate

Politicienii romani au ales destinatii exotice pentru vacanta de vara. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat la Miami si apoi intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD, Liviu.

Victor Ponta: Toate declaratiile lui Dragnea legate de Guvern au fost stabilite impreuna cu mine

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD. Toate discutiile si.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca spera sa scape de o noua interventie chirurgicala la genunchi intrucat a facut recuperare. Cred ca scap, ca am facut recuperare, sper sa scap.

Victor Ponta, despre actualul Guvern: A facut politici care au adus Romaniei crestere economica. S-ar putea sa fie primul din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina de Facebook ca actualul Guvern ar putea fi primul guvern din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile. Guvernul a facut politici care au adus Romaniei.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Victor Ponta, despre declaratiile ambasadorului ungar: Nu vreau sa ma las provocat

Premierul Victor Ponta a precizat, referitor la declaratiile ambasadorului ungar, ca Guvernul Ungariei incearca sa atraga Romania intr-un scandal si ca el nu vrea sa se lase provocat.

Victor Ponta, anunt pe Facebook despre cresterea salariului mediu net: Economie, nu politica!

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca marirea salariului mediu, asa cum indica datele publicate de Institutul National de Statistica, reprezinta o veste buna pentru angajati, dar ingrijoratoare pe.

Liviu Dragnea propune institutionalizarea dialogului cu opozitia, printr-o serie de intalniri permanente

Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va da curs invitatiei PNL privind consultarile pe teme economice, dar a sustinut ca ar trebui sa aiba loc intruniri permanente deoarece o singura intalnire nu este.

Liviu Dragnea: Salut initiativa UNPR de realizare a unei discutii intre partide pe tema Codului Fiscal. Ministrul de Finante va fi prezent la consultari

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri ca saluta initiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultari pe tema noului Cod Fiscal. PSD va fi reprezentat la discutii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )