Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Premierul Victor Ponta, impreuna cu familia sa, au fost surprinsi, sambata, in momentul in care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care apartine companiei Royal Carribean. Astazi se incheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind asteptat sa se intoarca la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

SURSE: Premierul Victor Ponta ar fi intr-o croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, unde un apartament pentru doua persoane coasta aproape 6. 000 de dolari, a scris EurActiv.

Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

EurActiv: Premierul Victor Ponta se afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta se afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv.

EurActiv: Premierul Victor Ponta se afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta se afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv.

Victor Ponta, vacanta pe vasul Oasis of the Seas. Cat il costa pe premier croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. EurActiv scrie ca, potrivit unor surse, Victor Ponta a fost vazut.

SURSE: Victor Ponta se afla in vacanta in Caraibe, pe cel mai mare vas de croaziera din lume (FOTO)

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit unor surse citate de EurActiv. Victor Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august,.

Vacantele de lux ale politicienilor: Victor Ponta in croaziera cu familia in Caraibe, Alina Gorghiu in vacanta cu iubitul in Grecia, Liviu Dragnea petrece in Brazilia, unde ar avea chiar si o proprietate

Politicienii romani au ales destinatii exotice pentru vacanta de vara. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat la Miami si apoi intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD, Liviu.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

Izolarea premierului. Ce solutie va alege Victor Ponta

Niciodata nu a fost atit de singur Victor Ponta pe scena politica. E parasit de aproape toti aliatii sai, iar discutia pe Codul Fiscal e turnesolul care arata izolarea premierului. Alaturi de Ponta au mai ramas doar personaje secundare Rovana Plumb, Eugen Teodorovici) sau lipsite de orice credibilitate Tariceanu, Ilie Sarbu, Sebastian Ghita). La intoarcerea in Romania, premierul va fi pus in fata unui esec dureros in privinta Codului Fiscal. Cu credibilitatea grav afectata de dosarul penal, de pierderea partidului si de tradarile UNPR de la votul pentru MRU si Strategia Nationala de Aparare, Victor Ponta va avea o alegere dificila de facut.

Pleaca Victor Ponta din Guvern?

Radu Tudor pune intrebarea anului pe blogul personal pentru Victor Ponta: va renunta premierul la functia de prim-ministru inainte de noiembrie 2016?Asta in contextul in care foarte multe surse.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )