Libnet.ro
UNICEF

15:45

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

B1 B1,
Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de. continuă pe B1

Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Premierul Victor Ponta, impreuna cu familia sa, au fost surprinsi, sambata, in momentul in care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care apartine companiei Royal Carribean. Astazi se incheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind asteptat sa se intoarca la Palatul Victoria.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost supravegheat in SUA. NU e vorba de SPP

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. O agentie privata din America m-a supravegheat, a.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost filat in SUA

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. Pentru mine strict si pentru familia mea, era un lucru.

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in SUA: Am ajuns si agentie de spionaj

Fosta membra PSD Magda Bistriceanu, care a postat pe un site de socializare poze in care premierul Victor Ponta a fost surprins in vacanta in SUA, a scris luni pe Facebook ca este surprinsa de declaratia lui.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

Victor Ponta: Nu demisionez. Care este argumentul premierului

Echipa La ordinea zilei i-a adresat premierului Victor Ponta doua intrebari importante, astazi, la intoarcerea acestuia din concediul petrecut in SUA. Dana Grecu a spus luni seara in emisiune ca l-a intrebat p.

Premierul Victor Ponta isi preia astazi atributiile

Premierul Victor Ponta si-a incheiat concediul si este asteptat astazi la Palatul Victoria de vicepremierul Gabriel Oprea pentru a-si prelua atributiile. Delegarea sarcinilor catre ministrul de Interne a expirat.

Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD, transmite Agepres.

Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca spera sa scape de o noua interventie chirurgicala la genunchi intrucat a facut recuperare. Cred ca scap, ca am facut recuperare, sper sa scap.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )