Libnet.ro
UNICEF

07:00

Declaratii cutremuratoare ale fiicei lui Radu Beligan: Tata m-a implorat sa-l las sa moara!

B1 B1,
Declaratii cutremuratoare ale fiicei lui Radu Beligan: Tata m-a implorat sa-l las sa moara!

Fiica lui Radu Beligan a facut o serie de declaratii cutremuratoare ultimele zile din vata marelui actor. Internat in stare grava vineri, 15 iulie, Radu Beligan a murit cinci zile mai tarziu, fiind. continuă pe B1

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Mesajul fiicei lui Radu Beligan, Lamia, pentru toti cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu marelui actor trecut in nefiinta

Lamia Beligan, fiica regretatului actor Radu Beligan a postat in urma cu putin timp un mesaj pe Facebook, pentru toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu tatalui ei.

Mesajul emotionant al fiicei lui Radu Beligan. M-a invatat sa traiesc demn, frumos, sa-mi respect publicul

Lamia Beligan marturisea in urma cu trei ani, la Antena 3, ca, pentru ea, tatal sau a fost un model in viata. M-a invatat sa traiesc demn, frumos, sa-mi respect publicul, ii.

REVISTA PRESEI. Cele trei sotii ale lui Radu Beligan

Ziarele de joi ofera informatiii inedite despre cele mai recente evenimente, unul dintre acestea fiind, din pacate, moartea artistului Radu Beligan.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania.

VIDEO+FOTO. Rolurile memorabile ale lui Radu Beligan. Ultimul a fost in Nemuritorul

Seniorul teatrului romanesc, maestrul Radu Beligan, s-a nascut la 14 decembrie 1918, la Galbeni, in apropiere de orasul Roman si s-a stins din viata miercuri, 20 iulie 2016, la Bucuresti. El a avut o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

Marturisirea facuta de Emilia Popescu dupa moartea lui Radu Beligan

Radu Beligan, un fenomen mondial si una dintre cele mai mari personalitati culturale ale Romaniei, si-ar fi dorit sa se stinga pe scena, asa cum a trait, a marturisit actrita.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Revista presei: Radu Beligan a murit; jurnalist rus, asasinat; al doilea caz de Zika in Romania

Actorul Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, un jurnalist rusfost asasinat in centrul Kievului, a fost confirmat al doile caz de Zika in Romania acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru [].

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )