Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mesajul fiicei lui Radu Beligan, Lamia, pentru toti cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu marelui actor trecut in nefiinta

Antena3 Antena3,
Mesajul fiicei lui Radu Beligan, Lamia, pentru toti cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu marelui actor trecut in nefiinta

Lamia Beligan, fiica regretatului actor Radu Beligan a postat in urma cu putin timp un mesaj pe Facebook, pentru toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu tatalui ei. continuă pe Antena3

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Radu Beligan, interviu pentru Jurnalul National

Pentru maestru, viata este acel lucru minunat pe care il descoperim prea tarziu. Radu Beligan era o Mare intalnire, pentru fiecare dintre noi pentru actori, o rampa de lansare, pentru ju.

Mesajul emotionant al fiicei lui Radu Beligan. M-a invatat sa traiesc demn, frumos, sa-mi respect publicul

Lamia Beligan marturisea in urma cu trei ani, la Antena 3, ca, pentru ea, tatal sau a fost un model in viata. M-a invatat sa traiesc demn, frumos, sa-mi respect publicul, ii.

Portret. Radu Beligan, actor pe doua scene: teatru si politica

Miercuri si-a luat ramas bun de la scena actorul si regizorul Radu Beligan, cunoscut pentru activitatea sa indelungata de pe scena teatrului romanesc. Avea peste 97 de ani si l-a rapus un atac de cord.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

Mircea Diaconu, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a invatat foarte multe lucruri

Actorul Mircea Diaconu a vorbit, miercuri, despre disparitia maestrului Radu Beligan, afirmand ca este asemanatoare cu aparitia sa, adica sub semn de lumina, si precizand ca toti.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

TVR transmite programe dedicate actorului Radu Beligan

Televiziunea Romana anunta ca va transmite, miercuri si joi, programe dedicate lui Radu Beligan, pe canalele TVR 1, TVR 2 si TVR 3, precum spectacolul Amadeus, lungmetrajul Singuratatea florilor si talk show-ul O viata pe scena: Radu Beligan.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Alexandru Arsinel, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a facut sa-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

Radu Beligan a murit. Odata cu moartea lui Radu Beligan dispare o minunata poveste a teatrului romanesc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, actorul Alexandru Arsinel. Odata cu disparitia lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )