Libnet.ro
UNICEF

16:00

DECLARATII TRAIAN BASESCU, LA 18.00

România Liberă România Liberă,
DECLARATII TRAIAN BASESCU, LA 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. De la ultima sa aparitie in spatiul public, a avut loc condamnarea lui Dan Voiculescu, dar si acuzatiile lansate de fiica sa, Elena Basescu, la adresa presedintelui PMP, Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Urmariti declaratiile presedintelui in direct pe Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu isi vor petrece sfarsitul saptamanii in Maramures. Primul la Rohia, al doilea, la Prislop

Victor Ponta va fi pe 15 august, de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, la manastirea Rohia, din Maramures. Doua zile mai tarziu, presedintele statului, Traian Basescu, va merge la Prislop, unde are loc celebra Hora de la Prislop si unde este o manastire de care acesta este apropiat.

Traian Basescu: Institutul de Statistica, a treia institutie care capoteaza sub presiunea politica, dupa Avocatul Poporului si CNA

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca Institutul National de Statistica, care nu a anuntat public ca Romania a avut contractie economica in primul trimestru al anului, este a treia institutie a statului, dupa Avocatul Poporului si Consiliul National al Audiovizualului, care capoteaza sub presiunea politica.

Traian Basescu: Romania pierde acordul cu FMI daca se introduce reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca Romania va pierde acordul cu FMI daca se va introduce reducerea CAS cu 5%. Potrivit acestuia, se vor pierde 10% din contributiile UE la proiectele din.

Traian Basescu: Conform standardelor UE, Romania a intrat in recesiune. Proasta guvernare si noile taxe, principalele cauze (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca Romania se afla, conform standardelor europene, in recesiune. Seful statului a indicat drept principale cauze ale franarii economiei proasta.

Traian Basescu: Romania, in recesiune, nu poate sa reduca CAS, nu exista resurse / PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile

Romania a intrat in recesiune, indiferent ce definitii ar utiliza dottore Victor Ponta, a declarat joi presedintele Traian Basescu, care a avertizat ca daca se aproba reducerea CAS cu trei puncte procentuale Romania va pierde acordul cu FMI si Uniunea Europeana si va intra in criza. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Victor Ponta, despre propunerile de ministri la Buget si Cultura: Ma gandesc sa ii fac o surpriza lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca va face pana la sfarsitul lunii august noi propuneri pentru functiile de ministri la Cultura si Buget, pe care presedintele Traian Basescu nu le mai poate respinge, astfel ca se gandeste sa ii faca acestuia o surpriza. Ponta a afirmat totodata, pe Aerodromul Tuzla, dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor cu care companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze natural in zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, ca Romania si Republica Moldova trebuie sa fie peste 'trei-patru ani' cat mai putin dependente de importurile de gaze.

Traian Basescu a semnat astazi un decret care vizeaza reducerea emisiilor de mercur

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Conventiei Minamata cu privire la mercur, deschisa spre semnare la 10 octombrie 2013, la Kumamoto, Japonia, si parafata in aceeasi zi de Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu si Victor Ponta, invitati la Universitatea de Vara a maghiarilor de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta sunt invitati la cea de-a XII-a editie a Universitatii de Vara, care se desfasoara, de luni si pana sambata, la Izvoru Muresului din judetul Harghita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )