Libnet.ro
UNICEF

23:00

Defectiune majora la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman

România Liberă România Liberă,
Defectiune majora la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman s-a defectat, luni dimineata, si nu a mers timp de cateva ore. continuă pe România Liberă

IGPR: Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman, defect: se lucreaza pentru a remedia problema

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, care ar trebui sa emita pe loc cazierul, s-a defectat luni dimineata, iar o echipa de specialisti lucreaza pentru a remedia problema, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR),.

Defectiune la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta o defectiune tehnica la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, dar precizeaza ca cererile cetatenilor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar se primesc in continuare, urmand ca documentele sa fie emise ulterior, in termenul legal de 3 zile.

Defectiune in sistemul Rocris, cazierele judiciare se vor elibera in termen de trei zile

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta o defectiune tehnica la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, dar precizeaza ca cererile cetatenilor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar se primesc in continuare, urmand ca documentele sa fie emise ulterior, in termenul legal de 3 zile, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )