Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deficit de 30 de milioane de lei pentru spitalele din Alba in 2013

Adevărul Adevărul,
Deficit de 30 de milioane de lei pentru spitalele din Alba in 2013

Spitalele din Alba inregistreaza un deficit financiar de 30 de milioane de lei pentru anul 2013. Potrivit DSP Alba, in urma analizei situatiei unitatilor sanitare din judet, a rezultat ca nici un spital nu se poate incadra in bugetul contractat pe acest an cu Casa de Asigurari de Sanatate Alba. continuă pe Adevărul

Credit de 26 de milioane de lei pentru Primaria Alba Iulia de la CEC Bank

CEC Bank va acorda creditul in valoare de 26,5 milioane lei Primariei Alba Iulia, pentru finantarea unor proiecte locale. Anuntul de atribuire la procedura de negociere servicii de acordare credite, linie de finantare revolving, pentru finantarea unor investitii de interes public local, a fost publicat pe SEAP.

Firma Polaris M Holding, detinuta de deputatul PSD Eduard Martin, va face curatenie in Alba Iulia timp de trei ani pentru 23,5 milioane lei

Firma Salprest, care face curatenie in Alba Iulia de circa 10 ani, a pierdut licitatia pentru un nou contract de salubrizare pe trei ani, in valoare de 23,5 milioane lei, in fata firmei Polaris M Holding din Constanta, potrivit publicatiei alba 24. ro. Decizia apartine Curtii de Apel Alba Iulia, dupa ce Salprest Alba Iulia si Brantner Servicii Ecologice Cluj, participanti la licitatie, au contestat in instanta castigatorul licitatiei, firma Polaris M Holding. Decizia s-a pronuntat la circa un an dupa inceperea procesului.

Transelectrica vrea sa emita obligatiuni de 900 milioane lei

Transelectrica simbol TEL) convoaca Adunarea Extraordinara a Actionarilor AGEA), pe data de 30 septembrie, ca sa aprobe plafonul de pana la 900 milioane de lei pentru emisiunile de obligatiuni ale companiei, din perioada 2013-2017, care vor putea fi denominate atat in lei, cat si in valute, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Guvernul a aprobat majorarea bugetului la schema de minimis pentru IMM-uri, la 500 milioane lei

Guvernul a aprobat in aceasta saptamana majorarea bugetului pentru ajutoarele de minimis acordate IMM-urilor care fac investitii, de la 400 milioane lei la 500 milioane lei 125 milioane euro), plata ajutorului efectuandu-se pana la finele anului 2015, in loc de 2016, cum este prevazut in prezent.

Lichiditate de sub 6 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,86 milioane lei 1,32 milioane euro), de trei ori mai putin decat ieri, la aproximativ aceeasi ora, cand investitorii tranzactionasera de 17,84 milioane lei 4 milioane euro).

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 500 milioane lei printr-o licitatie de obligatiuni cu scadenta in noiembrie 2018, la un randament de 4,74% pe an, apropiat de cel acceptat luna trecuta pentru aceeasi maturitate, de 4,72% pe an.

Santierul naval Tulcea va construi carena unei nave de 100 milioane euro pentru compania norvegiana VARD

Santierul Naval Tulcea a dat lovitura. Constructorul de nave VARD a obtinut un contract in valoare de 100 de milioane de euro. Compania din Tulcea si-a asumat responsabilitatea de a livra pana in iulie 2015 carose.

Ce a declarat Ponta despre numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova.

Numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova nu trebuie marit, deoarece cererile sunt mai mici decat disponibilul, fiind mai curand nevoie de o diversificare a acestora astfel incat tinerii sa fie incurajati sa vina la universitati romanesti, a spus, la Chisinau, premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. El a aratat ca in acest an au fost inregistrate un total de 2. 800 cereri de acordare de burse din partea tinerilor moldoveni, in conditiile in care numarul de burse disponibile se .

LOVITURA pentru unul din cei mai bogati americani. Cer despagubire de 40 de MILIOANE de dolari

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de.

Acord intre Ucraina si Japonia pentru monitorizarea din spatiu a centralelor nucleare de la Fukushima si Cernobil

Ucraina si Japonia au anuntat luni acordul unui proiect comun de monitorizare din spatiu a centralelor de la Fukushima si Cernobil, locurile celor mai mari dezastre nucleare civile, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )