Libnet.ro
UNICEF

11:00

Delegatii la Congresul extraordinar al PSD au inceput sa voteze

Antena3 Antena3,
Delegatii la Congresul extraordinar al PSD au inceput sa voteze

Delegatii la Congresul extraordinar al PSD au inceput sa voteze pentru alegerea noii conduceri a partidului. in cadrul Congresului au loc alegeri pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si. continuă pe Antena3

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Votul pentru noua conducere a PSD s-a incheiat. Se asteapta rezultatele

Delegatii la Congresul extraordinar al PSD au inceput sa voteze pentru alegerea noii conduceri a partidului. in cadrul Congresului au loc alegeri pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si.

PSD se reuneste astazi in Congresul extraordinar - aproape 4000 de delegati asteptati la Sala Palatului; 23 de candidati pentru 18 functii; Dragnea nu mai cere vot de incredere

PSD se reuneste astazi in Congresul extraordinar, convocat in urma cu mai putin de o luna. Desi membrii Biroului Permanent National al partidului mai aveau mandat inca un an si jumatate, s-a decis organizarea de alegeri pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti, insa nu si pentru presedintele partidului. Pentru cele 18 functii candideaza 23 de social-democrati.

Congres extraordinar PSD: Organizarea a cinci conventii nationale, votata in unanimitate de social-democrati

Social-democratii prezenti sambata la Congresul extraordinar al PSD au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale, potrivit Agerpres.

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD

ACTUALIZARE 18:40 Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis Congresul extraordinar al PSD. Marian Neacsu a fost ales secretar general al PSD. ------ * ACTUALIZARE 17:30 Votul s-a incheiat, se asteapta rezultatele Cei peste 4. 000 de delegati prezenti la Congresul extraordinar al PSD au votat candidatii pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti. ------ * ACTUALIZARE 17:00 Fifor: Congresul de astazi trebuie sa transmita un mesaj puternic tuturor tarilor europene si nu numai ------- .

Sergei Stanishev, mesaj pentru PSD la Congresul extraordinar: Este momentul stabilirii de noi teluri pentru a imbunatatii viata fiecarui roman

La Congresul PSD a fost invitat si Sergei Stanishev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, care a sustinut o declaratie de presa. PSD a dobandit un sprijin urias la care alte partide din Romania .

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Congres PSD: Cine candideaza pentru noua conducere nationala/ Premierul Dancila, numarul doi in partid; Niculae Badalau nu va mai fi presedinte executiv, in schimb devine presedintele Consiliului National, in locul lui Mihai Fifor

Dupa doar doi ani si jumatate de la ultimul Congres, PSD urmeaza sa isi aleaga o noua garnitura de vicepresedinti, plus presedintele executiv si secretarul general, in cadrul unui Congres extraordinar organizat sambata, 10 martie, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati vor da voturi impartiti pe regiuni, intr-un nou sistem - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni ale tarii detalii privind aceasta impartire, in articol). Cu exceptia regiunii Muntenia si a Bucurestiului, unde exista doi candidati - Adrian Tutuianu Dambovita) si Serban Valeca Arges), plus Catalin Radulescu fara sustinerea organizatiei, respectiv Robert Negoita si Daniel Florea, in nicio regiune nu vor exista emotii, pentru ca judetele au cazut de acord dinainte si nu s-au inscris in cursa decat cate un barbat si cate o femeie. In ceea ce priveste batalia pentru pozitia de numar doi in partid, Niculae Badalau, cel care o ocupa acum - din decembrie 2016 - nu va mai candida. Presedinte executiv va deveni, cel mai probabil, premierul Viorica Dancila, intrata in cursa desi declarase contrariul in urma cu doua saptamani. Vezi lista de candidaturi in articol.

Congresul extraordinar al epurarii

Vestile care ne-au parvenit in ultimele zile din randurile si din intimitatea PSD nu au facut decat sa confirme ceea ce presa si analistii politici au prezis inca din ziua in care dl. Liviu Dragnea i-a luat pe toti pe nepregatite anuntand un Congres extraordinar al partidului.

Congres extraordinar PSD, Dancila: Invit femeile sa vina in PSD, doar aici exista oportunitate pentru ele

Premierul Viorica Dancila a invitat femeile din Romania sa intre in politica si sa se alature social-democratilor, aratand ca doar PSD le ofera oportunitate, potrivit Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )