Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dell preia EMC pentru 67 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dell preia EMC pentru 67 miliarde de dolari

Grupul american Dell Inc, al treilea producator mondial de calculatoare personale, va prelua compania de stocare de date EMC - cea mai mare achizitie din sectorul tehnologiei, evaluata la 67 miliarde de dolari, a anuntat ieri CNBC, transmit MarketWatch, DPA si Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dell preia EMC pentru 67 milioane de euro

Compania de stocare a datelor EMC Corp a acceptat o oferta de preluare din partea Dell in valoare de 67 miliarde de dolari, au anuntat luni Michael Dell si directorul general al EMC, Joe Tucci, relateaza MarketWatch.

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

Dell cumpara EMC pentru 67 de miliarde de dolari, cea mai mare achizitie din istoria IT

Gigantul american Dell, al treilea producator mondial de calculatoare, va prelua compania de stocare a datelor EMC Corp pentru 67 de miliarde de dolari, au anuntat luni Michael Dell si directorul general al EMC, Joe Tucci, achizitia fiind cea mai mare din istoria sectorului tehnologic, scrie MarketWatch.

EMC va plati doua miliarde dolari celor de la Dell daca o alta companie se va arata dornica sa plateasca peste 67 miliarde dolari pentru compania de stocare a datelor

Dell a anuntat luni cea mai mare tranzactie din tehnologie, 67 miliarde dolari pentru EMC Corportation, insa exista o clauza care permite companiei sa caute timp de doua luni o oferta mai buna de preluare. Daca EMC va gasi un alt cumparator, Dell va fi despagubita cu doua miliarde dolari, scrie Reuters. Pe de alta parte, daca tranzactia va fi anulata de Dell, EMC va primi 4 miliarde dolari.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 5 achizitii istorice in IT: cea mai mare e cea in care Dell cumpara EMC

In ultimul deceniu s-a cheltuit tot mai mult in ITC, iar Dell spulbera orice concurenta cu ultimul anunt: cumpara compania EMC cu 67 de miliarde de dolari. Acestea sunt celelalte tranzactii istorice de la vremea lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )