Libnet.ro
UNICEF

18:45

Demers pentru Cartea Recordurilor intr-o comuna din Salaj: 5.000 de persoane sunt asteptate sa friga clisa-n bota

Adevărul Adevărul,
Demers pentru Cartea Recordurilor intr-o comuna din Salaj: 5.000 de persoane sunt asteptate sa friga clisa-n bota

La ineditul eveniment pe care comuna Pericei, judetul Salaj, il va organiza in aceasta sambata si prin care spera sa ajunga pentru a treia oara in Cartea Recordurilor, sunt asteptati toti cei care apreciaza mancarea taraneasca. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai modern liceu de la tara: se afla intr-o comuna din Botosani si a costat 5,5 milioane de euro

Cel mai modern campus scolar rural din Romania se afla in comuna Vorona, judetul Botosani. Este vorba de un complex cu sali de clasa, laboratoare, ateliere, club, sali si terenuri de sport, cantina, dar si locuinte de serviciu pentru profesori.

Campus de 5 milioane de euro intr-o comuna din Salaj, unde un singur absolvent de liceu si-a luat Bac-ul in ultimii cinci ani

Pentru constructia singurului campus scolar din judetul Salaj au fost nevoie de aproape zece ani si de depasirea mai multor piedici printre care stoparea finantarii initiale din fonduri guvernamentale, un proces cu constructorul si respingerea proiectului pentru finantare europeana.

Stirea care a contrariat internetul: Vladimir Putin, arestat intr-un supermarket din America pentru comportament inadecvat

Veste soc pentru rusi si americani: Vladimir Putin a fost retinut intr-un supermarket din West Palm Beach, Florida. Dar nu este vorba despre presedintele rus, ci despre un tiz al acestuia. Barbatul.

Incediu de amploare intr-un bloc din Resita: Zeci de oameni au fost evacuati

Un incendiu izbucnit, joi dupa-amiaza, pe balconul unui apartament de la etajul al saptelea al unui bloc din zona centrala a municipiului Resita. in urma incendiului, zeci de persoane au fost evacuate,.

Erau intr-o padure din Romania cand au inceput sa auda un sunet misterios. Dupa aproape zece ore au realizat ce era. Au incremenit pur si simplu

Un grup de studenti ai Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Cluj s-a manifestat zgomotos, in inima muntelui Ceahlau, in plina rezervatie naturala. Tinerii au batut toaca aproape continuu 10.

Cum a fost rescrisa povestea lui Mihai Viteazul intr-o localitate din Romania

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad a declarat, joi, ca informatiile postate de punctul de informare turistica din municipiu referitoare la statuia voievodului Mihai Viteazul, care au generat.

Bataie generala cu rosii intr-un oras din Spania: Peste 160 de tone de tomate, transformate in bulion (VIDEO)

Peste 20. 000 de localnici si turisti au participat la Tomatina, faimoasa batalie cu rosii din oraselul spaniol Buniol. Aceasta s-a tinut, potrivit traditiei, in ultima zi de miercuri din.

Taxa de circa 10 dolari pentru fiecare pasager care utilizeaza aeroportul din Doha

Pasagerii care trec prin aeroportul din Doha Qatar) vor plati, incepand de azi, o taxa de 35 de riyali in jur de 10 dolari), in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )