Libnet.ro
UNICEF

10:45

Incediu de amploare intr-un bloc din Resita: Zeci de oameni au fost evacuati

B1 B1,
Incediu de amploare intr-un bloc din Resita: Zeci de oameni au fost evacuati

Un incendiu izbucnit, joi dupa-amiaza, pe balconul unui apartament de la etajul al saptelea al unui bloc din zona centrala a municipiului Resita. in urma incendiului, zeci de persoane au fost evacuate,. continuă pe B1

Vestul salbatic din Resita! Doi taximetristi s-au confruntat intr-o parcare: Unul cu bata, celalat cu pistolul (VIDEO)

Vestul Romaniei a semanat pentru o zi cu vestul salbatic. Asta dupa ce doi taximetristi de la aceeasi companie s-au confruntat intr-o parcare din Resita. Unul dintre ei a iesit cu.

Stirea care a contrariat internetul: Vladimir Putin, arestat intr-un supermarket din America pentru comportament inadecvat

Veste soc pentru rusi si americani: Vladimir Putin a fost retinut intr-un supermarket din West Palm Beach, Florida. Dar nu este vorba despre presedintele rus, ci despre un tiz al acestuia. Barbatul.

Centrale termice de apartament pe banii Primariei. in medie, un apartament aflat intr-un bloc de debransati inghite acum subventii peste 6.500 de lei pe an

Potrivit reprezentantilor Primariei, de proiect ar putea beneficia, intr-o prima etapa, circa 150 de familii ale caror locuinte au ramas bransate la sistemul centralizat, dar sunt situate in ansamblurile de blocuri in care peste 98% dintre locatari s-au debransat. Apartamentele insula costa bugetul public peste 6. 500 de lei de fiecare, anual, pentru subventia pe gigacalorie si compensarea pierderilor din retea.

Imagini INCREDIBILE cu inundatiile din Ankara: Zeci de soferi, blocati intr-un pasaj subteran din capitala Turciei (VIDEO)

Zeci de soferi au ramas blocati intr-un pasaj subteran din capitala Turciei, Ankara, in urma unei ploi torentiale, care a inundat pasajul. in unele locuri depasea un metru adancime,.

Erau intr-o padure din Romania cand au inceput sa auda un sunet misterios. Dupa aproape zece ore au realizat ce era. Au incremenit pur si simplu

Un grup de studenti ai Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Cluj s-a manifestat zgomotos, in inima muntelui Ceahlau, in plina rezervatie naturala. Tinerii au batut toaca aproape continuu 10.

Cum a fost rescrisa povestea lui Mihai Viteazul intr-o localitate din Romania

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad a declarat, joi, ca informatiile postate de punctul de informare turistica din municipiu referitoare la statuia voievodului Mihai Viteazul, care au generat.

Bataie generala cu rosii intr-un oras din Spania: Peste 160 de tone de tomate, transformate in bulion (VIDEO)

Peste 20. 000 de localnici si turisti au participat la Tomatina, faimoasa batalie cu rosii din oraselul spaniol Buniol. Aceasta s-a tinut, potrivit traditiei, in ultima zi de miercuri din.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )