Libnet.ro
UNICEF

21:15

Demersuri pentru infiintarea Zonei Metropolitane Buzau. Care este scopul

Adevărul Adevărul,
Demersuri pentru infiintarea Zonei Metropolitane Buzau. Care este scopul

Buzaul se pregateste sa devina zona metropolitana. Este scopul unui parteneriat al Primariei Buzau si Consiliului Judetean, pentru urmatorii ani. Initiatorii proiectului considera ca prin infiintarea Zonei Metropolitane, autoritatile ar putea accesa mult mai multe fonduri europene si guvernamentale, in vederea demararii unor proiecte de modernizare a infrastructurii din judet. continuă pe Adevărul

Cum se fac cele mai bune rosii murate. Care este trucul secret al gospodinelor

Cum se fac cele mai bune rosii murate si care este trucul secret al gospodinelor din Bucovina pentru aceasta delicioasa reteta, vedeti un pic mai jos. Reteta delicioasa de rosii murate. Care este secretul care iti va permite sa te poti bucura de ele si la primavara Rosiile murate este o reteta care se face .

De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

S-a aflat de ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis, pentru a nu se mai stie cata oara, sa se desparta. De data asta, cei doi par mai porniti ca niciodata sa nu .

Ce sarbatori religioase sunt in noiembrie. Zilele in care este cruce neagra sau rosie

Luna noiembrue are numeroase zile importante, marcate in calendarul crestin ortodox. Unele sunt de cruce rosie, altele de cruce neagra. De altfel, este necesar ca toti credinciosii sa stie care sunt zilele in care se poate lucra si cand se tine post. Iata, asadar, care sunt sarbatorile mari ale ultimei luni de toamna. Ce sarbatori .

Directorul HidroPrahova a obtinut rejudecarea dosarului in care este implicat

Un fost director al unei firme a Consiliului Judetean Prahova, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, decizia pronuntata in urma incheierii unui acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a obtinut in instanta revizuirea sentintei si rejudecarea procesului, scrie g4media.

Care este modelul de ghete de iarna care ti se potriveste?

In timpul sezonului rece, este important ca picioarele tale sa fie bine protejate de frig, asa ca gh.

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana, in Capitala si in 4 judete Care este cea mai afectata categorie de varsta

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana au fost raportate in Bucuresti si in 4 judete - Cluj, Timis, Iasi si Bihor, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Acelasi raport arata ca, de la debutul pandemiei si pana in 1 noiembrie, 95,6% dintre pacientii decedati aveau comorbiditati, iar 82,5% aveau peste 60 de ani. Aproape 60% dintre pacientii care au pierdut lupta cu virusul erau barbati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )