Libnet.ro
UNICEF

22:45

De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

Playtech Playtech,
De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

S-a aflat de ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis, pentru a nu se mai stie cata oara, sa se desparta. De data asta, cei doi par mai porniti ca niciodata sa nu . continuă pe Playtech

Dialog halucinant intre Alex Bodi si o alta femeie: De unde ai luat-o pe Bianca Dragusanu? Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

Detaliile observate de fani din cadrul unui dialog dintre Bodi si o alta femeie i-au contrariat pe cei care urmareau cel mai controversat cuplu din Romania. Cum a raspuns afaceristul la intrebarea: De unde ai luat-o pe Bianca Dragusanu?. Alex Bodi, raspuns halucinant la intrebarea unei fane Nu mai e nicio mirare Bianca Dragusanu .

Ce decizie a luat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toti

Ce decizie a luat, de fapt, Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toti, intrucat aceasta este prima despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi care nu se lasa cu un scandal. Dupa ce afaceristul a confirmat despartirea de blondina, Bianca a decis sa plece. Bianca Dragusanu, decizie soc dupa despartirea de .

Reactia lui Alex Bodi dupa anuntul soc al Biancai Dragusanu. Ce a facut afaceristul

Reactia lui Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a anuntat indirect ca este o femeie singura. in timp ce fosta sotie facea noi dezvaluiri despre relatia lor toxica, afaceristul posta o imagine de album alaturi de un preot pe care il stimeaza. Bianca Dragusanu, NO Bodi? Reactia lui dupa ce ea a anuntat indirect ca .

Bianca Dragusanu, amenintari fara precedent. S-a despartit iar de Alex Bodi?!

Bianca Dragusanu si-a luat din nou prin surprindere fanii de pe retelele de socializare. Diva si Alex Bodi si-au spus oare din nou adio? De altfel, frumoasa vedeta le-a promis celor din mediul online ca le va face dezvaluiri incredibile despre povestea vietii ei din ultimii doi ani, astfel ca aceasta pare sa fie mai .

Carmen de la Salciua, prinsa cu minciuna. Adevarul despre relatia ei cu Alex Bodi

In showbiz-ul romanesc, toate drumurile par sa duca la Alex Bodi. Chiar si cele ale lui Carmen de la Salciua, care s-a fotografiat in masina afaceristului si a devenit rapid si motiv de cearta in casa sa, apoi tinta acuzatiilor fostei sotii, Bianca Dragusanu. Legatura celor doi a fost pusa sub semnul intrebarii in urma .

Ce pensii s-au majorat, de fapt. Surpriza revoltatoare pentru pensionarii care mor de foame

Vesti revoltatoare pentru pensionarii din Romania! Cine sunt principalii beneficiari care se bucura de cresterea pensiilor? Anuntul autoritatilor pentru varstnicii din tara noastra. Cum explica cele petrecute reprezentantii Casei Nationale de Pensii Publice? Majorarea pensiilor. Cine sunt beneficiarii? Unul din subiectele sensibile din Romania e reprezentat de pensii. Acesta este dezbatut cu regularitate atat in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )