Libnet.ro
UNICEF

20:30

Demisia lui Florian Coldea si misterele din comunicatul SRI. Cateva observatii despre episodul Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 Demisia lui Florian Coldea si misterele din comunicatul SRI. Cateva observatii despre episodul Sebastian Ghita

Inlaturarea lui Florian Coldea din pozitia de prim-adjunct al SRI dupa seria de dezvaluiri facute de fugarul Sebastian Ghita era inevitabila, dar modul cum s-a facut si momentul ales va incuraja marea coalitie anti-justitie sa treaca la urmatoarea tinta: Kovesi. Este cea mai mare victorie impotriva Sistemului si asta-i va incuraja sa atace cu si mai multa inversunare. Mesajele din comunicatul SRI sunt perfect contradictorii si tradeaza daca nu tensiuni majore intre numarul unu si numarul doi, cel putini viziuni diferite asupra episodului Ghita. continuă pe Hotnews

Numele lui Florian Coldea a disparut de pe site-ul SRI

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita, cum ca ar fi avut o relatie de prietenie apropiata si si-ar fi petrecut cateva vacante impreuna, nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman de Informatii, la sectiunea unde este trecuta conducerea institutiei.

Florian Coldea: 21 de ani ca ofiter SRI, 12 ani ca prim-adjunct al directorului, trei luni ca director interimar. Cum arata cariera unui sef de serviciu secret

Florian Coldea, trecut in rezerva de presedintele Klaus Iohannis, a avut in SRI o cariera fulminanta, in care a obtinut maximul posibil pentru un militar care lucreaza intr-un serviciu secret.

FOTOGRAFII INEDITE din vila de lux in care generalul SRI Florian Coldea a fost filmat in compania lui Sebastian Ghita, pe atunci rasfatatul serviciilor secrete

Romania libera va prezinta imagini din interiorul vilei de la Cheia in care gen. Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, a fost filmat in compania omului de afaceri Sebastian Ghita, fost membru in Comisia de control SRI, actualmente fugar din Romania.

Ciudat. Numele lui Florian Coldea, sters de pe site-ul SRI la doua zile dupa ce a fost suspendat

Numele lui Florian Coldea nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman la Informatii, dupa ce generalul a fost suspendat joi din functia de prim-adjunct al directorului SRI pe parcursul cercetarilor demarate de SRI in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita.

Numele lui Florian Coldea nu se mai regaseste pe site-ul SRI

Pe site-ul Serviciului Roman de Informatii nu mai este numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita.

Misterele imobiliare ale prim-adjunctului SRI suspendat. Generalul Florian Coldea si-a facut vila pe bloc

Un banal apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti a fost transformat de Florian Coldea intr-un soi de penthouse. Cu incadrarea in declaratia de avere a fost mai greu: o vreme, anexa a fost un apartament nou, apoi s-a transformat in alipire.

Comunicat: SRI a constatat ca Florian Coldea nu a incalcat legea si normele interne, dar acesta si-a dat demisia din functie. Hellvig a cerut trecerea lui in rezerva

SRI a dat un comunicat de presa in care a anuntat ca Florian Coldea nu a incalcat legea si normele interne, potrivit rezultatelor comisiei interne de investigare dupa aparitia acuzelor lui Sebastian Ghita. SRI anunta ca Florian Coldea a fost repus pe functia de prim-adjunct al serviciului dupa terminarea anchetei, dar acesta si-a dat demisia din functie pe motive de demnitatea si onoarea militara si de riscul afectarii grave a activitatii institutiei. Potrivit comunicatului, Coldea a demisionat din functie si s-a pus la dispozitia institutiei, dar directorul SRI a decis sa-i ceara presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a lui Coldea.

Numele lui FLORIAN COLDEA NU MAI FIGUREAZA pe site-ul SRI, la sectiunea unde este prezentata CONDUCEREA SERVICIULUI

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI), suspendat din functie, nu mai apare pe site-ul SRI, la sectiunea unde este prezentata conducerea instituitiei, informeaza.

SRI face NOI PRECIZARI despre BOLIDUL lui Florian Coldea

Noi dezvaluiri despre Florian Coldea, suspendatul prim-adjunct al sefului SRI. Cea mai proaspata informatie vizeaza un bolid de lux in valoare de 150. 000 euro pe care Coldea l-ar conduce, anunta.

Florian Coldea vindea cartofi in piata, in tinerete, si a facut cel mai prost liceu din Arad. DEZVALUIRI din tineretea fostului adjunct SRI

Florian Coldea, pana de curand adjunctul SRI si unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, a terminat cel mai prost liceu din Arad. Coldea provine dintr-o familie modesta, de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )