Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florian Coldea vindea cartofi in piata, in tinerete, si a facut cel mai prost liceu din Arad. DEZVALUIRI din tineretea fostului adjunct SRI

B1 B1,
Florian Coldea vindea cartofi in piata, in tinerete, si a facut cel mai prost liceu din Arad. DEZVALUIRI din tineretea fostului adjunct SRI

Florian Coldea, pana de curand adjunctul SRI si unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, a terminat cel mai prost liceu din Arad. Coldea provine dintr-o familie modesta, de. continuă pe B1

Demisia lui Florian Coldea si misterele din comunicatul SRI. Cateva observatii despre episodul Sebastian Ghita

Inlaturarea lui Florian Coldea din pozitia de prim-adjunct al SRI dupa seria de dezvaluiri facute de fugarul Sebastian Ghita era inevitabila, dar modul cum s-a facut si momentul ales va incuraja marea coalitie anti-justitie sa treaca la urmatoarea tinta: Kovesi. Este cea mai mare victorie impotriva Sistemului si asta-i va incuraja sa atace cu si mai multa inversunare. Mesajele din comunicatul SRI sunt perfect contradictorii si tradeaza daca nu tensiuni majore intre numarul unu si numarul doi, cel putini viziuni diferite asupra episodului Ghita.

Misterele imobiliare ale prim-adjunctului SRI suspendat. Generalul Florian Coldea si-a facut vila pe bloc

Un banal apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti a fost transformat de Florian Coldea intr-un soi de penthouse. Cu incadrarea in declaratia de avere a fost mai greu: o vreme, anexa a fost un apartament nou, apoi s-a transformat in alipire.

Ce rol a avut Traian Basescu in ascensiunea profesionala a lui Florian Coldea

Florian Coldea, cel mai tanar general de informatii, a rezistat in fruntea SRI timp de 12 ani. Jurnalistul Dan Andronic prezinta, intr-un articol publicat pe evz. ro, rolul pe care l-a avut Traian.

Comunicat: SRI a constatat ca Florian Coldea nu a incalcat legea si normele interne, dar acesta si-a dat demisia din functie. Hellvig a cerut trecerea lui in rezerva

SRI a dat un comunicat de presa in care a anuntat ca Florian Coldea nu a incalcat legea si normele interne, potrivit rezultatelor comisiei interne de investigare dupa aparitia acuzelor lui Sebastian Ghita. SRI anunta ca Florian Coldea a fost repus pe functia de prim-adjunct al serviciului dupa terminarea anchetei, dar acesta si-a dat demisia din functie pe motive de demnitatea si onoarea militara si de riscul afectarii grave a activitatii institutiei. Potrivit comunicatului, Coldea a demisionat din functie si s-a pus la dispozitia institutiei, dar directorul SRI a decis sa-i ceara presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a lui Coldea.

Presedintele Iohannis a semnat decretele privind eliberarea din functie si trecerea in rezerva a lui Florian Coldea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca a semnat decretele privind eliberarea din functie si trecerea in rezerva a generalului SRI Florian Coldea.

Ovidiu OHANESIAN, despre Florian COLDEA: incerca sa se imprieteneasca cu mine si sa afle ce stiam despre rapirea din Irak. Mergeam la SRI ca la mine ACASA (VIDEO)

Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak in anul 2005, a vorbit, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre Florian Coldea, in contextul.

Ancheta SRI nu a gasit nicio incalcare a legii din partea prim-adjunctului Florian Coldea: Directorul Eduard Hellvig a cerut trecerea in rezerva a generalului

Final de cariera pentru Florian Coldea!Desi, SRI nu a gasit nicio neregula in urma anchetei desfasurate, directorul Eduard Hellvig a cerut presedintelui Klaus Iohannis trecerea in rezerva a.

SRI face NOI PRECIZARI despre BOLIDUL lui Florian Coldea

Noi dezvaluiri despre Florian Coldea, suspendatul prim-adjunct al sefului SRI. Cea mai proaspata informatie vizeaza un bolid de lux in valoare de 150. 000 euro pe care Coldea l-ar conduce, anunta.

DETALII din trecutul lui FLORIAN COLDEA revin in actualitate: Ce ajutor a primit, in 2007, din partea lui GABRIEL OPREA

Florian Coldea a rezistat in fruntea Serviciului Roman de Informatii timp de 12 ani. in anul 2007, insa au inceput scandalurile publice in care a fost implicat. Primul.

ALINA BICA: Cred ca FLORIAN COLDEA are implicare in operatiunea de FILAJ de la PARIS

Fosta sefa DIICOT Alina Bica s-a declarat rezervata in ceea ce priveste rezultatele anchetei in cazul lui Florian Coldea, precizand ca nu crede ca se va intampla ceva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )