Libnet.ro
UNICEF

13:30

Numele lui Florian Coldea a disparut de pe site-ul SRI

Hotnews Hotnews,
 Numele lui Florian Coldea a disparut de pe site-ul SRI

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita, cum ca ar fi avut o relatie de prietenie apropiata si si-ar fi petrecut cateva vacante impreuna, nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman de Informatii, la sectiunea unde este trecuta conducerea institutiei. continuă pe Hotnews

Ciudat. Numele lui Florian Coldea, sters de pe site-ul SRI la doua zile dupa ce a fost suspendat

Numele lui Florian Coldea nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman la Informatii, dupa ce generalul a fost suspendat joi din functia de prim-adjunct al directorului SRI pe parcursul cercetarilor demarate de SRI in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita.

Numele lui Florian Coldea nu se mai regaseste pe site-ul SRI

Pe site-ul Serviciului Roman de Informatii nu mai este numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita.

Numele lui FLORIAN COLDEA NU MAI FIGUREAZA pe site-ul SRI, la sectiunea unde este prezentata CONDUCEREA SERVICIULUI

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI), suspendat din functie, nu mai apare pe site-ul SRI, la sectiunea unde este prezentata conducerea instituitiei, informeaza.

Subiectele Zilei: Raport AEP: 3 milioane de lei, cheltuieli ilegale ale partidelor; Militarii care s-au imbogatit din chirii fictive decontate din bani publici; Generalul Florian Coldea, scos de pe site-ul SRI

Cruzimea impotriva animalelor ramane nepedepsita in Romania: Pisici oparite, sfasiate de pitbulli, caini vanati cu arbaleta. Cainii sunt. Ar trebui interzise stirile false ? Oamenii de stiinta avertizeaza.

Plangere penala pe numele lui Florian Coldea: Dan Voiculescu a cerut avocatilor sa solicite anchetarea generalului SRI

Florian Coldea a fost suspendat joi de catre Serviciul Roman de Informatii ca urmare a speculatiilor care exista in spatiul public din cauza dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita. Numai.

Florian COLDEA va DEMISIONA din SRI in maxim cateva zile. Ancheta interna a Serviciului, o PERDEA de FUM

Florian Coldea isi va anunta demisia si trecerea in rezerva in maxim cateva zile, fara a mai astepta rezultatul anchetei interne declansata in SRI, ca parte a intelegerii.

Florian Coldea, numarul doi in SRI, suspendat si pus la dispozitia directorului Hellvig - Comisie speciala pentru verificarea acuzatiilor aduse de Sebastian Ghita

Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig, anunta Serviciul Roman de Informatii SRI), ca urmare a acuzatiilor aduse de Sebastian Ghita cum ca a avut o relatie de prietenie stransa cu generalul Coldea. La nivelul SRI, conform unui comunicat transmis de institutie, va fi formata o comisie speciala de verificare a eventualelor incalcari ale legii sau deontologiei profesionale.

Catalin Tolontan, critic dupa suspendarea lui Florian Coldea: in cele citeva rinduri, SRI reuseste sa faca patru erori gramaticale sau de exprimare

Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat joi prin intermediul unui comunicat de presa ca generalul Florian Coldea a fost suspendat din cauza suspiciunilor ce planeaza asupra lui in contextul.

Florian Coldea a fost suspendat de la sefia SRI in contextul dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita

Serviciul Roman de Informatii SRI) a transmis joi ca prim-adjunctul Florian Coldea a fost suspendat din functia detinuta in contextul scandalurilor din ultima perioada in care a fost implicat. Se.

Florian Coldea a fost suspendat din conducerea SRI. Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolshi, declaratii de presa, de la ora 12.00

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolshi, va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 12. 00, dupa suspendarea generalului Florian Codlea din functia de prim-adjunct al directorului SRI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )