Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre carantina in Capitala: Poate fi impusa local

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, faptul ca este exclus sa carantineze Bucurestiul.

Nicusor Dan desfiinteaza companiile municipale: Primaria Generala si institutiile din subordine au impreuna circa 35.000 de angajati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Primaria Generala si institutiile din subordinea acesteia au impreuna aproximativ 35. 000 de angajati ale caror salarii presupun un buget lunar de 60 de milioane de lei. Dan reafirma angajamentul pe care l-a luat in campania electorala, de a desfiinta unele dintre companiile infiintate in mandatul Gabrielei Firea, afirmand ca sefii politici nu se vor regasi in functii dupa reorganizare.

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Darren Cahill, anunt de ultima ora despre viitorul Simonei Halep! Ce se intampla la inceputul lui 2021

Simona Halep a incheiat sezonul 2020 inca de la inceputul lunii octombrie, dupa eliminarea de la Roland Garros. A fost un an in care jucatoarea din Romania a evoluat in doar sase turnee. Dintre care a reusit sa castige 3! Dar prestatia de la Paris a fost dezamagitoare, dupa o eliminare neasteptata in turul 4, .

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de sector au circa 70.000 de angajati

Nicusor Dan estimeaza ca Primaria Municipiului Bucuresti si primariile de sector au in total undeva la 70. 000 de angajati. Noul primar a vorbit de desfiintarea companiilor municipale, insa soarta angajatilor va fi stabilita abia dupa un audit.

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala si sustine ca nu vrea preluarea metroului la Primarie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor. Noul primar general sustine ca nu doreste in acest moment preluarea metroului la Primaria Capitalei pentru ca aceasta ar presupune plata unei subventii in plus.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat din nou convins ca, odata cu ajungerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, banii alocati de la Centru acesteia vor fi folositi in scopurile prevazute. El a precizat ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )