Libnet.ro
UNICEF

19:31

DEMISIE-SOC in magistratura, din cauza LEGILOR JUSTITIEI

B1 B1,
DEMISIE-SOC in magistratura, din cauza LEGILOR JUSTITIEI

Un pachet de legi controversate care modifica din temelii sistemul judiciar a condus la o demisie surprinizatoare la varful magistraturii. S-a intamplat in Polonia unde presedintele. continuă pe B1

Presedintele Consiliului National al Magistraturii din Polonia a demisionat in semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei

Presedintele Consiliului National al Magistraturii din Polonia, Dariusz Zawistowski, a demisionat, explicand ca protesteaza astfel fata de modificarile aduse legilor justitiei de Partidul Lege si Justitie PiS), aflat la putere.

USR cere public sprijinul PNL pentru a lupta impotriva legilor justitiei: Ce pregateste opozitia

USR a anuntat ca a identificat 35 de articole neconstitutionale doar in legea privind statutul magistratilor, una din cele 3 adoptate in pachetul de modificare a legilor justitiei. Astfel,.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor dezamagitoare ale companiilor

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut ieri, din cauza unor rezultate financiare dezamagitoare anuntate de companii.

Situatie CRITICA la un spital din Banat: Din cauza DATORIILOR acumulate conturile institutiei au fost BLOCATE

Din cauza datoriilor acumulate in ultimii ani, conturile singurului spital din Caransebes au fost blocate de catre furnizori. Spitalul are plati restante de 5. 675 de lei, din care arierate.

Cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor infectii, ignorat o luna de Ministerul Sanatatii

Un nou caz revoltator, in sistemul sanitar romanesc. Ministerul Sanatatii a trimis Directia de Sanatate Publica DSP) sa ancheteze cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor.

Trafic ingreunat pe DN7 din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini; doua persoane, ranite

Circulatia rutiera este ingreunata, miercuri dimineata, pe DN7 Bucuresti - Targoviste, in judetul Ilfov, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit news. ro.

HAOS in Zurich: 8 raniti din cauza unei baterii de iPhone supraincalzita

Haos in Zurich din cauza unei baterii de iPhone. Un client a intrat in graba in magazinul Apple din oras pentru a cere ajutorul dupa ce a constatat ca telefonul sau s-a incalzit peste.

Bitcoin a scazut astazi din cauza temerilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul pietei

Bitcoin a scazut astazi, influentand negativ si alte monede virtuale, cum ar fi ether si litecoin, din cauza temerilor investitorilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul asupra pietei.

Coreea de Sud inspecteaza sase banci din cauza conturilor in moneda virtuala

Autoritatea de reglementare financiara din Coreea de Sud deruleaza inspectii la sase banci locale care le ofera clientilor institutionali conturi in moneda virtuala, din cauza sporirii temerilor legate de utilizarea de active precum Bitcoin, care ar putea duce la cresterea infractionalitatii, anunta Reuters.

Statul Roman, in fata CEDO, din cauza prevederilor din contractele de credit ale BCR

Piperea: Toate procesele pe care le-am pierdut vor fi revizuite, daca CEDO va da dreptate reclamantilor *BCR nu a raspuns solicitarii noastre pana la inchiderea editiei Statul roman a ajuns, din nou, in fata Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), de data aceasta in procesele deschise pe clauze considerate abuzive din contractele de credit incheiate de Banca Comerciala Romana BCR), potrivit unui anunt al CEDO. Conform comunicatului Curtii Europene, cazul deschis in urma unei sesizari facute de cinci persoane are ca obiect jurisprudenta contrara a inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-au pronuntat hotararile definitive in litigii privind presupusele clauze abuzive ale contractelor de credit denominate in valuta straina.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )