Libnet.ro
UNICEF

16:00

Demitere suspecta a sefului IFIN. America si Europa lupta pentru tehnologie in Romania

România Liberă România Liberă,
Demitere suspecta a sefului IFIN. America si Europa lupta pentru tehnologie in Romania

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, l-a demis fara nicio explicatie pe directorul gene. continuă pe România Liberă

Romania la vot. Cine lupta pentru Teleorman

Vom merge astazi intr-un judet vazut in ultimii ani drept un adevarat fief al socia-democratilor, unde de aceasta data ii vom cunoaste pe doi dintre cei care vor sa intrerupa domnia PSD in Teleorman. Eugen Parvulescu este senatorul liberal care candideaza pentru sefia Consiliului Judetean si alaturi de Adrian Iorga, PNL-istul care lupta pentru Primaria din Videle, doreste sa schimbe reputatia unui judet cu probleme, care a stranit atatea controverese in ultimii ani.

Business report: Cat costa 6 ani de vechime pentru pensie. Rectificarea bugetara este una contabila, fara viziune. Daianu il contrazice pe Catu. Lupta pentru banii multinationalelor. Scad veniturile din amenzi ale statului

Cat te costa daca vrei sa cumperi 6 ani de vechime pentru pensie * Rectificarea bugetara este una contabila, fara viziune * Daianu il contrazice pe Catu. Ar fi fost mai oportuna o taxa de solidaritate * Lupta pentru banii din impozite ai multinationalelor * Cum ne vom completa stagiul de cotizare la pensie * Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI * Scad masiv veniturile din amenzi ale statului * Grup infractional condus de un fost angajat MAI * Ordonanta Kurzarbeit: Cum se vor face efectiv decontarile pentru ajutoarele de la stat * Cererea romanilor pentru vacante in Bulgaria a explodat * Cum a ajuns procedura de camera preliminara, menita sa scurteze procesele, metoda favorita de tergiversare in instantele din Romania.

Romania la vot. Cine lupta pentru Galati

Astazi mergem la Galati, acolo unde Partidul Puterii Umaniste Social Liberal si-a desemnat astazi candidatul pentru primaria orasului. Umanistii merg pe mana actualului viceprimar, Picu Apostol Roman. Cu state vechi in administratia publica, umanistul crede ca a acumulat suficienta experienta pentru a prelua fraiele orasului de pe malul Dunarii. Printre adversarii de la alegerile din septembrie va avea 2 contracandidati care stiu ce inseamna sa conduci un oras: actualul primar, social democratul Ionut Pucheanu si, din partea Pro Romania, pe fostul primar Marius Stan, care, pentru a putea candida, a fost renuntat la functia de presedinte al clubului Petrolul Ploiesti. rr.

Romania la vot. Cine lupta pentru Sectorul 1

Dupa primaria Capitalei, cea mai stransa competitie electorala care se va da la Bucuresti este pentru Sectorul 1. Dan Tudorache, actualul primar, vrea sa obtina un al doilea mandat din partea PSD. Principala sa contracandidata este Clotilde Armand, sustinuta la acest scrutin si de PNL.

Barbat de 44 ani, fara alte boli, rapus de COVID: Scriu si plang. Este despre lupta pentru un loc la Terapie Intensiva, despre birocratie si hartii

Inca o poveste trista despre pandemia de coronavirus si oameni care mor din cauza acestei infectii, fara a avea alte boli asociate. Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care s-aluptat pentru viata lui, a muritla Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )