Libnet.ro
UNICEF

20:30

Denis Alibec a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului 2016

România Liberă România Liberă,
Denis Alibec a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului 2016

Fotbalistul Denis Alibec, transferat recent de la Astra Giurgiu la Steaua Bucuresti, a fost desemnat jucatorul roman al anului 2016 in cadrul Galei Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania AFAN). continuă pe România Liberă

Basescu: Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova si o sa ma judec cu Dodon

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Parlament, ca, din acest moment, cauta cel mai bun avocat din Republica Moldova pentru a se judeca cu presedintele Igor Dodon, care a semnat decretul prin care ii retrage cetatenia moldoveana.

AM DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BUN JOB DIN LUME! Faci poze pentru Instagram si te iMBOGATESTI

Compania Royal Caribbean International cauta persoane care sa calatoreasca si sa fotografieze vacantele de pe trei croaziere difeite in cadrul unui internship platit de trei luni. Tot ce trebuie sa.

Faze tari: Rasturnare de situatie in cazul Titanic. Care ar fi fost adevaratul motiv al scufundarii navei britanice;A fost descoperit cel mai batran om din lume. Are 146 de ani; Drogurile vandute in farmacii in perioada nazista. Pastilele erau utilizate

Dupa o cercetare amanuntita s-a gasit raspunsul la marea intrebare 'Ce fel de sani prefera barbatii?' Un studiu a aratat ca barbatii prefera sanii mai fermi in detrimentul celor mai mari. NASA prezinta o retrospectiva spectaculoasa a anului 2016. Expertii NASA ne-au dat o multime de vesti in anul in care a trecut, iar acum exista si o retrospectiva video a celor mai importante descoperiri din 2016.

Noul Chromebook de la Acer ar putea fi cel mai bun laptop pentru elevi

In ultimii 10 ani, computerele s-au schimbat foarte mult, iar internetul a ajuns suficient de bun cat sa fie util si un laptop bazat mai ales pe cloud. Aceasta e filosofia Google cu Chrome OS, iar acum Acer anunta un laptop nou cu acest sistem de operare.

FC Steaua a oficializat transferul lui Denis Alibec

FC Steaua a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca atacantul Denis Alibec, achizitionat de la Astra Giurgiu, a semnat un contract valabil pe patru sezoane si va purta tricoul cu numarul 7. Alibec, care a implinit joi 26 de ani, s-a antrenat deja alaturi de noii sai colegi.

Cel mai sangeros criminal din istorie a iesit din inchisoare

Cel mai sangeros criminal din istorie a fost scos din inchisoare. Americanul Charles Manson a fost transferat la un spital din California din cauza unei afectiuni grave, informeaza B1 TV. Charles.

Romania BATE RECORDUL: Are CEL MAI MARE Studio de videochat din lume! (FOTO)

Dupa ce anterior a detinut si recordul pentru cel mai mare videochat din Europa, Romania detine si cel mai mare studio din lume cu o suprafata de 1. 500 de metri patrati, informeaza Vocea. biz. Studioul.

Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Competitia pentru superlative absolute i-a motivat pe cei de la SanDisk sa ajunga la CES 2017 cu cel mai rapid stick USB intitulat SanDisk Extreme Pro USB 3. Aproape orice utilizator de computer detine unul sau mai multe stick-uri USB. Acestea sunt utile intr-o varietate foarte mare de scenarii, incepand cu instalarea unui sistem de [].

Cel mai penibil guvern. Deocamdata! |OPINIE

In mai 2012, inainte de a fi validat premier, Victor Ponta a declarat ca va conduce cel mai cinstit guvern. Mintea, bineinteles, insa, cu toate pacatele sale, a aratat ca ii pasa, ca vrea sa para cinstit.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )