Libnet.ro
UNICEF

01:06

Departamentul de Stat al SUA, mesaj pentru Romania cu ocazia Zilei Nationale

Antena3 Antena3,
Departamentul de Stat al SUA, mesaj pentru Romania cu ocazia Zilei Nationale

Departamentul de Stat al SUA a transmis vineri un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in numele Guvernului Statelor Unite ale Amerciii, felicit poporul roman cu. continuă pe Antena3

Ambasada Marii Britanii, mesaj pentru Romania: Speram ca orice modificare adusa sistemului de justitie are rolul de a promova independenta si eficienta institutiilor judiciare

Ambasada Marii Britanii transmite un mesaj Romaniei in contextul in care se pregateste intens proriectul de modificare a legilor justitiei. Reprezentanta diplomatica isi exprima.

Departamentul de stat: SUA se alatura tuturor romanilor in celebrarea acestei zile istorice

Departamentul de Stat al SUA transmite, vineri, un mesaj in care felicita Romania, de Ziua Nationala, afirmand ca Statele Unite sunt recunoscatoare pentru parteneriatul strategic si pentru cooperarea in implinirea telurilor de prosperitate, securitate si democratie.

Legile media din Rusia sunt o amenintare asupra libertatii presei, declara Departamentul de Stat al SUA

Departamentul de Stat al SUA a declarat marti ca o noua lege care permite Ministerului Justitiei din Rusia sa considere jurnalistii straini drept agenti straini reprezinta o amenintare asupra libertatii presei si a indemnat Kremlinul sa nu se foloseasca de astfel de masuri pentru a controla mass media.

Tudorel Toader: Departamentul de Stat al SUA se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, marti dimineata, prima reactie la comunicatul dat publicitatii luni de Departamentul de Stat al SUA, in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, procedura aflata in desfasurare in Parlament: Am citit comunicatul si gasesc doua directii de exprimare: in prima parte se exprima ingrijorarea privind modificarile din legile justitiei, care ar putea slabi independenta judiciara. ) In lectura pe care am dat-o eu, prima parte se refera la tot pachetul de legi, iar a doua parte la anumite propuneri. Tudorel Toader a mai spus ca Parlamentul, sigur, nu poate fi impiedicat sa legifereze, pentru ca asta este misiunea si competenta exclusiva pe care o are.

Tudorel Toader: Departamentul de Stat al SUA se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi oprit sa legifereze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, marti dimineata, prima reactie la comunicatul dat publicitatii luni de Departamentul de Stat al SUA, in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, procedura aflata in desfasurare in Parlament: Am citit comunicatul si gasesc doua directii de exprimare: in prima parte se exprima ingrijorarea privind modificarile din legile justitiei, care ar putea slabi independenta judiciara. ) In lectura pe care am dat-o eu, prima parte se refera la tot pachetul de legi, iar a doua parte la anumite propuneri. Tudorel Toader a mai spus ca Parlamentul nu poate fi oprit sa legifereze.

Nepotul Regelui Mihai, mesaj pentru romani de Ziua Nationala (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a transmis un mesaj pcu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Eu si Alina, suntem alaturi de tara noastra. Suntem mandri sa fim romani.

ZIUA NATIONALA 2017. Nepotului Regelui Mihai, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, implicat recent intr-un scandal urias cu membrii Casei Regale, a tinut sa transmita un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mesajul.

ZIUA NATIONALA 2017. Nepotul Regelui Mihai, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, implicat recent intr-un scandal urias cu membrii Casei Regale, a tinut sa transmita un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mesajul.

Carmen Harra prezice o noua TRAGEDIE pentru Romania. Ce ne asteapta! DRAMELE VOR CONTINUA

Carmen Harra are cateva previziuni pentru Romania. Aceasta sustine ca sfarsitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care nu va mai rezista, scrie Cancan. ro. Prezicatoarea.

Liviu Pop, dupa reactia Departamentului de Stat SUA: Putem lua in calcul ce ne spun cei de pe margine, dar vad ce s-a intamplat cu Legea Educatiei, s-a modificat 50%. Parlamentul trebuie sa decida

Ministrul Educatiei , Liviu Pop, considera ca Parlamentul trebuie sa decida cum trebuie sa arate legile Justitiei, indiferent ce spune Departamentul de stat sau orice alta entitate, de ce spun cei de pe margine. In acest sens, Pop a facut o comparatie intre legile justitiei si Legea Educatiei, o lege care acum 6 ani a fost angajata prin raspundere si s-a modificat 50% din corpul ei, astfel incat dezbaterea trebuie facuta sanatos in Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )