Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un deputat liberal din Republica Moldova vrea un procuror DNA din Romania la sedintele de Guvern

România Liberă România Liberă,
Un deputat liberal din Republica Moldova vrea un procuror DNA din Romania la sedintele de Guvern

In cadrul sedintei de vineri a Parlamentului de la Chisinau, deputatii moldoveni au aprobat componenta unei comisii de ancheta pentru elucidarea situatiei de pe piata valutara, respectiv cazul Bancii Europene Moldovene, Banca Sociala si Unibank. in timp ce se discutau functiile de conducere in aceasta comisie, deputatul PL Valeriu Munteanu a propus sa fie adus un procuror din Uniunea Europeana care sa supravegheze lucrarile comisiei, potrivit hotnews. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

Klaus Iohannis se va intalni cu liderii politici din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie, la invitatia presedintelui Nicolae Timofti, transmite IPN.

Proiect comun Romania Republica Moldova pentru tineri din grupuri dezavantajate

60 de tineri care fac parte din grupuri dezavantajate, din Republica Moldova si din Romania, au insusit abilitati de lider si abilitati de munca in echipa, in cadrul unui proiect transfrontalier implementat de catre Centrul de Servicii Sociale pentru Copil si Familie CSSCF) de la Chisinau si Asociatia Save Life de peste Prut, conform IPN.

Saracia ucide viitorul copiilor din Republica Moldova

Copiii si tinerii din Republica Moldova fac parte din grupurile cele mai vulnerabile la saracie. Pentru aceste grupuri sociale sunt necesare initiative specifice pentru a depasi impactul privarii economice si excluziunii sociale, se atesta intr-un raport special al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) pentru saracia extrema si drepturile omului.

Comori gasite in Republica Moldova

Luna aceasta au fost descoperite mai multe podoabe de aur intr-un tumul sarmatic, tezaurul din acest mormant numarandu-se printre multele comori gasite in Republica Moldova.

Ministru lituanian: Rusia este o AMENINTARE pentru Republica Moldova si tarile baltice

Rusia reprezinta o amenintare pentru Republica Moldova si pentru statele baltice, avertizeaza ministrul lituanian de Externe, Linas Linkevicius, citat de BBC News online si preluat de MEDIAFAX. Rusia se comporta.

Republica Moldova: Premierul Chiril Gaburici a primit votul de investitura pentru formarea unui nou guvern

Republica Moldova are un nou Guvern. Premierul desemnat Chiril Gaburici si membrii noului Cabinet au primit votul de investitura al Parlamentului de la Chisiniau. Omul de afaceri a fost propus pentru functia de.

Transnistria i-a interzis accesul in Molovata Noua sefului delegatiei UE in Republica Moldova

Serviciukl de graniceri din regiunea transnistreana nu i-a permis, marti, ambasadorului Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, sa se deplaseze in localitatea Molovata Noua, din stanga.

Contrabandisti cautati cu mascatii: zeci de botosaneni au fost saltati si dusi la audieri, banuiti de trafic cu tigari din Republica Moldova

Razie de amploare astazi in judetul Botosani. Mascatii au saltat zeci de suspecti de trafic cu tigari. Acestia au fost dusi la audieri.

Ajutorul din Rusia nu va veni: Republica Moldova are nevoie de un acord cu finantatori occidentali

Furtuna abatuta asupra leului moldovenesc ameninta sa adauge ingredientul mortal al instabilitatii economice in fiertura si asa extrem de toxica alcatuita in principal din instabilitate politica, divizare sociala plus amenintarea geopolitica dinspre rasarit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )