Libnet.ro
UNICEF

06:00

Proiect comun Romania Republica Moldova pentru tineri din grupuri dezavantajate

Adevărul Adevărul,
Proiect comun Romania Republica Moldova pentru tineri din grupuri dezavantajate

60 de tineri care fac parte din grupuri dezavantajate, din Republica Moldova si din Romania, au insusit abilitati de lider si abilitati de munca in echipa, in cadrul unui proiect transfrontalier implementat de catre Centrul de Servicii Sociale pentru Copil si Familie CSSCF) de la Chisinau si Asociatia Save Life de peste Prut, conform IPN. continuă pe Adevărul

Transnistria i-a interzis accesul in Molovata Noua sefului delegatiei UE in Republica Moldova

Serviciukl de graniceri din regiunea transnistreana nu i-a permis, marti, ambasadorului Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, sa se deplaseze in localitatea Molovata Noua, din stanga.

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

Republica Moldova: Liberalii vor vota doar pentru un guvern din care nu fac parte reprezentantii Partidului Comunist

Liderul liberal din Republica Moldova Mihai Ghimpu a anuntat ca Partidul Liberal va vota doar pentru un guvern format in cadrul aliantei dintre Partidul Democrat Liberal PLDM), Partidul Democrat PDM) si Partidul.

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

Liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine niciun candidat propus la functia de premier de catre alianta minoritara,.

Coalitia pentru Mediu din Romania cere demisia presedintelui AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania CMR) solicita demisia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, pentru grave nereguli in acordarea finantarilor in cadrul programului vizand constientizarea publicului privind protectia mediului.

Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au un astfel de animal de companie. Aceasta este concluzia unu studiu European, potrivit caruia suma medie lunara,.

Reuters: Romania trimite ambulante in razboiul pentru Republica Moldova cu Rusia

La o aruncatura de bat de tancul sovietic T-34 din centrul orasului Balti din R. Moldova exista un serviciu medical de urgenta infiintat de Romania, o miscare de soft-power pentru scoaterea vecinului sau.

Basescu: Romania nu si-a folosit cheile in Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Romania ar fi putut contribui la o intelegere intre partidele pro-europene de la Chisinau, insa nu a facut acest lucru.

Republica Moldova: Noul premier desemnat, Chiril Gaburici, incepe consultarile pentru formarea guvernului

Noul premier desemnat al Republicii Moldova, omul de afaceri Chiril Gaburici, incepe luni consultarile in vederea pregatirii programului sau de guvernare si a listei ministrilor din viitorul cabinet. Potrivit mass-media de la Chisinau, Chiril Gaburici va avea intalniri cu liderii factiunilor parlamentare, dar si cu reprezentantii societatii civile si ai mediului de afaceri.

Republica Moldova. Gaburici a fost desemnat sa formeze un nou guvern

Presedintele moldovean Nicolae Timofti l-a desemnat sambata, printr-un decret, pe Chiril Gaburici, propus de catre Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM), sa formeze Guvernul, anunta Presedintia pe site. Gaburici are la dispozitie 15 zile pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului de guvernare si componentei noului Executiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )