Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un deputat PMP propune salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie! Movila: Aceasta schimbare va creste si bugetul medicilor de familie

B1 B1,
Un deputat PMP propune salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie! Movila: Aceasta schimbare va creste si bugetul medicilor de familie

Deputatul Petru Movila a initiat o propunere legislativa, prin care cere salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie, corectand o serie de inechitati atat fata de medici, cat si de asistenti. continuă pe B1

Ce bugete au cele mai mari 5 municipii din judet. Hunedoara a intrecut Deva la venituri, iar Valea Jiului ramane in urma

Administratiile locale ale celor mai mari orase din judetul Hunedoara au publicat proiectele de buget pentru anul 2019.

Ryanair - printre cei mai mari 10 poluatori din Europa

Ryanair este prima companie aeriana care a devenit, in 2018, unul dintre cei mai mari 10 poluatori din Europa, o premiera pentru o companie care nu opereaza centrale pe baza de carbune.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker l-a criticat luni, intr-o interventie in Parlamentul landului german Saarland, pe fostul premier britanic David Cameron, calificandu-l drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor.

Un deputat PMP vrea ca romanii sa poata dona bani pentru constructia de autostrazi

Presedintele PMP Bistrita-Nasaud, deputatul Ionut Simionca, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca a initiat proiectul de lege intitulat - Adopta o autostrada.

Conflict intre Primaria Cluj-Napoca si unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din tara. Este o incalcare flagranta a dreptului de proprietate

Producatorul de medicamente Terapia a facut o plangere prealabila catre Primaria Cluj-Napoca in care acuza institutia de incalcare a dreptului de proprietate. Compania cere eliminarea unei prevederi din Regulamentului Local de Urbanism prin care este obligata sa cedeze gratuit 6. 000 de metri patrati catre municipalitate pentru largirea a doua artere din localitate.

Cele mai mari marketplace-uri online din .ro - alatura-te lor si vinde!

EMag Marketplace, Cel. ro, Doraly. ro, Breslo. ro sau Credimag. ro sunt doar cateva dintre marketplace-urile din Romania. In functie de domeniul de activitate, vechimea business-ului, dar si a strategiei tale, acestea si altele pe care le vom enumera mai.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecare zodii. Taurii sunt egoisti, insa despre Fecioare se spune ceva si mai rau

Berbec Extrem de incapatanat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul indaratnic, uneori rautacios si razbunator. Cornele lui sunt capabile sa provoace rani grave. Berbecul e convins ca e cel mai destept si crede ca.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )