Libnet.ro
UNICEF

09:15

Deputat PNL: Motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari PSD

Antena3 Antena3,
Deputat PNL: Motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi. continuă pe Antena3

Deputatul PNL Adrian Oros: Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose ar urma sa fie votata si de parlamentari din PSD.

Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari din PSD.

Adrian Oros (PNL): Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari din PSD, informeaza Agerpres.

Mai multi parlamentari PSD ar urma sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului Tudose. isi dau seama ca partidul are o problema de imagine din cauza lui Dragnea

Liberalii au semnale ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de o parte din parlamentarii PSD, a declarat deputatul PNL Adrian Oros. Liberalul a mai spus ca principalale doua.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura impotriva guvernului Tudose, cu titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma

PNL a depus vineri la Parlament, impreuna cu cei de la USR, motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, titlul insa facand referire la Liviu Dragnea - PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Motiunea are 44 de pagini si a fost semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si trei deputati independenti, intre care si fostii deputati ALDE Daniel Constantin si Sorin Campeanu, colegi de partid cu Victor Ponta.

Un deputat PNL condamna colaborarea cu partidul lui Victor Ponta si Daniel Constantin: Tot ce vine din PSD este toxic

Deputatul PNL Pavel Popescu a condamnat vehement colaborara anuntata de Raluca Turcan cu reprezentantii partidului Pro Romania al lui Daniel Constantin, din care face parte si Victor Ponta, in urma unei intalniri pentru sustinerea motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )