Libnet.ro
UNICEF

07:45

Deputat PSD: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista (FOTO)

B1 B1,
Deputat PSD: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista (FOTO)

Deputatul PSD Iasi, Vasile Citea, considera ca Uniunea Europeana este o curva satanista, potrivit unui articol al publicatiei ortodoxinfo, un site nationalist si anti-imigrationist, pe care acesta l-a di. continuă pe B1

Ce distribuie un deputat PSD pe Facebook: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista

Deputatul PSD de Iasi, Vasile Citea, a distribuit pe Facebook un articol de pe publicatia ortodoxinfo, potrivit caruia actorul Florin Zamfirescu spune: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista.

Explicatiile deputatului PSD care a distribuit pe Facebook Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista - Este o opinie pe care o agreez. Romnia nu e tratata corect

Deputatul PSD de Iasi Vasile Citea, care a distribuit pe Facebook un articol potrivit caruia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, intr-o postare pe reteaua de socializare: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista, spune ca a distribuit acel mesaj considerand ca actorul are dreptate, prin atitudine. Este opinia unui om, iar eu o agreez, a spus parlamentarul, pentru HotNews.

Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista - postare distribuita pe Facebook de un deputat PSD

Deputatul PSD de Iasi Vasile Citea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicatia ortodoxinfo, potrivit cauia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, intr-o postare pe reteaua de socializare: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista.

Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista - postare distribuita pe Facebook de un deputat PSD

Deputatul PSD de Iasi Vasile Citea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicatia ortodoxinfo, potrivit cauia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, intr-o postare pe reteaua de socializare: Draga Uniune.

Florin Zamfirescu confirma dezlantuit sentimentele anti-UE: Sa innebunim ca sunt unii la Bruxelles care sunt necrofili? Eu cred ca sunt si necrofili

Florin Zamfirescu impartaseste ideea din articolul de pe ortodoxinfo. ro, distribuit de deputatul PSD Vasile Citea, potrivit caruia a spus, intr-o postare pe Facebook: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista. Contactat de Adevarul, actorul a explicat ca este revoltat in ceea ce priveste relatia tarii noastre cu Uniunea Europeana, considerand ca Romania e o tara de oameni tristi care sunt furati.

Deputat PSD, despre conditiile impuse pentru aderarea la Schengen:Sunt chestiuni tehnice pe care Romania le-a facut

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat joi ca raportul MCV este nedrept, neloial si ipocrit fata de Romania, el subliniind ca nu este in regula ca tarile sa fie tratate cu dubla.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )