Libnet.ro
UNICEF

07:30

Deputat PSD: Ministrul Teodorovici greseste in legatura cu pachetele de servicii de sanatate diferentiate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deputat PSD: Ministrul Teodorovici greseste in legatura cu pachetele de servicii de sanatate diferentiate

Deputatul PSD Petre Florin Manole declara ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, greseste in expunerea ideilor privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul cotizatiei platite de fiecare asigurat, parlamentarul. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Teodorovici greseste privind serviciile de sanatate diferentiate

Deputatul PSD Petre Florin Manole declara ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, greseste in expunerea ideilor privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul cotizatiei platite de fiecare asigurat, parlamentarul social-democrat subliniind ca astfel s-ar ajunge la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu.

Deputat PSD, despre modificarea serviciilor in sanatate in functie de contributie: Unde vom ajunge? Scoli separate pentru bogati si saraci?

Deputatul PSD Petre Florin Manole a contestat, printr-o postare pe Facebook, propunerea ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, potrivit careia pachetele de servicii in sanatate ar trebui diferentiate in functie de cotizatia CASS. Social-democratul a afirmat ca Teodorovici greseste, explicand ca PSD a primit mandat de la votantii sai pentru a aduce prosperitate si pentru a reduce inechitatile din societate.

Pachetele de servicii medicale diferentiate, propuse de Teodorovici, criticate de un deputat PSD: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu / Ce urmeaza: Scoli pentru bogati si saraci?

Propunerea ministrului de Finante Eugen Teodorovici privind pachetele de sevicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate sunt criticate de deputatul PSD Petre Florin Manole, el acuzand ca masura ar duce la accentuarea inegalitatii dintre saraci si bogati si la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu.

Surpriza! Cine e singurul deputat PSD care a votat motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan

Un singur deputat al PSD din 133 prezenti la votul privind motiunea simpla impotriva ministrului de Intern a votat la fel ca alesii PNL, USR si PMP, adica persoanele care cereau demiterea ministrului de Interne.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )