Libnet.ro
UNICEF

13:31

Deputata Jo Cox a fost asasinata din cauza convingerilor politice, sustine sotul ei

România Liberă România Liberă,
Deputata Jo Cox a fost asasinata din cauza convingerilor politice, sustine sotul ei

Deputata laburista Jo Cox, care a fost impuscata mortal in strada saptamana trecuta, a murit din cauza convingerilor ei politice ferme, a declarat marti sotul ei, Brendan Cox. continuă pe România Liberă

Dramele colectivizarii in Bucovina: cum a fost omorat un om din cauza a doi snopi de ovaz

Colectivizarea in judetul Suceava, precum si in restul tarii, nu a fost lipsita de represalii impotriva taranilor care nu erau de acord cu initiativa comunistilor. Daca cei de la munte au scapat mai usor, taranii din nordul Sucevei, din preajma oraselor Radauti si Siret, au avut mult de suferit de pe urma colectivizarii.

CFR: Trenurile circula cu restrictii de viteza in sudul tarii, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile circula cu limita de viteza in jumatatea de sud a tarii, din cauza temperaturilor ridicate. Pentru desfasurarea traficului in siguranta in jumatatea de sud a tarii viteza de circulatie a trenurilor s-a limitat la 70 km/h pentru trenurile de calatori si la 50 km/h pentru trenurile de marfa , din cauza temperaturilor ridicate care se inregistreaza in aer si implicit la nivelul sinei, unde acestea pot depasi pragul de 50-55 de grade, anunta CFR, intr-un comunicat.

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit din cauza unei defectiuni. Acesta va avea intarziere de peste o ora (VIDEO)

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit intre Cernavoda si Fetesti din cauza unei defectiuni la sistemul electric, informeaza B1 TV. Unul dintre calatori a sustinut pentru B1 TV.

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, din cauza unor defectiuni tehnice

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Hama, din cauza unor probleme tehnice, a declarat o sursa militara, fara a oferi detalii despre ziua in care a avut loc incidentul.

Romania se topeste la 37 de grade: Peste 1.200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii (VIDEO)

Peste 1. 200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii. Ziua de sambata se anunta si mai grea pentru echipele de interventie in conditiile in care Romania se.

Trafic inchis in punctul de trecere a frontierei Portile de Fier I, din cauza ploii

Traficul a fost inchis, duminica seara, in punctul de trecere a frontierei Portile de Fier I, dupa ce pasajul a fost inundat de apa venita de pe versanti, in urma ploilor cazute.

Angajatorii din Transilvania ne intreaba daca putem aduce sirieni care sa lucreze in fabrici: Din cauza salariilor mici, Romania a ramas fara forta de munca

Romania se confrunta cu un deficit major al fortei de munca. Potrivit ZF, angajatorii din Transilvania intreaba daca pot aduce sirieni care sa lucreze in fabrici. in Transilvania,.

MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice

Aproximativ 2. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit pentru salvarea populatiei din zonele afectate de fenomenele meteo din ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat al MAI, doua persoane.

Tren blocat pe sine din cauza unei defectiuni

Un tren de calatori, care face legatura intre Constanta si Capitala, este blocat pe sine de mai bine de o ora in apropiere de Cernavoda. Mecanicul a anuntat o defectiune la locomotiva. Pasagerii asteapta ca trenul sa se puna in miscare, mai ales ca multi dintre ei au legaturi din Bucuresti catre alte judete, informeaza Digi24.

21 de turisti, dintre care 10 copii, internati de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Un grup de 21 de persoane, adulti si copii, cazati la un motel din Scheia, s-au prezentat duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza un comunicat al Prefecturii Suceava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )