Libnet.ro
UNICEF

01:06

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota legea privind asigurarea tolerantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota legea privind asigurarea tolerantei

ACTUALIZARE 13:54 Dragnea, despre Legea tolerantei: A starnit un val de injurii la adresa mea, ma incearca o tristete Liviu Dragnea, liderul PSD, a scris astazi, pe Facebook, ca proiectul de lege privind defaimarea a starnit un val de injurii la adresa sa si ca il incearca o tristete vazand ca nimeni nu a avut rabdarea sa citeasca noile modificari ale legii ''. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota legea defaimarii sociale, initiata de Liviu Dragnea

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota controversatul proiect de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup, cunoscut ca proiectul privind defaimarea sociala, initiat de liderul social-democrat Liviu Dragnea, a declarat sambata liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Florin Paslaru, pentru Agerpres.

PSD si ALDE vor semna un protocol de colaborare in alegeri

Partidul Social Democrat PSD) si Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE) vor semna, miercuri, incepand cu ora 12. 00, un protocol de colaborare in alegeri.

Cum incalca Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau legea privind liberul acces la informatiile de interes public

Consiliul de Administratie al Universitatii Vasile Alecsandri a luat o decizie care incalca legea privind accesul neingradit al persoanei la informatiile de interes public. Dupa dezvaluirile din ziarul Adevarul despre modul in care si-a dobandit titlul de conferentiar seful SIF Moldova, dar si despre alte sponsorizari dubioase, conducerea Universitatii afirma ca informatiile pe legea 544/2001 le vor fi date doar jurnalistilor acreditati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )