Libnet.ro
UNICEF

13:00

Deputatii voteaza luni cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pe numele Elenei Udrea

B1 B1,
Deputatii voteaza luni cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pe numele Elenei Udrea

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa trimita, luni, cererile de incuviintare a arestarii preventive si urmarire penala pe numele Elenei Udrea catre plenul reunit al Camerei. Deputatii vor vota i. continuă pe B1

Comisia Juridica analizeaza cererile de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 16:55 Udrea: Nu ma opun urmaririi penale Elena Udrea a declarat, la sosirea la Comisia Juridica, ca nu se va opune urmaririi sale penale, insa nu a declarat ce pozitie va avea in Comisie fata de cererile de arestare preventiva pe care le considera un asalt asupra sa si o dovada a faptului ca se doreste tacerea ei dupa acuzatiile aduse sefului SRI Florian Coldea.

PSD si PC vor vota pozitiv pentru cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Social-democratii si conservatorii au anuntat ca vor aviza favorabil solicitarile procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva si masurile de urmarire penala din cele trei dosare pe numele Elenei.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva arestarii preventive a Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, duminica, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in cazul acesteia,.

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4592 seconds )