Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva arestarii preventive a Elenei Udrea

B1 B1,
Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva arestarii preventive a Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, duminica, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in cazul acesteia,. continuă pe B1

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac a fost ales, duminica, presedinte al PMP, cu 694 voturi pentru si 8 impotriva, relateaza Mediafax. Tomac s-a aratat convins ca impreuna cu Traian Basescu, PMP va castiga alegerile.

Deputatul Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Eugen Tomac a fost ales astazi presedinte al PMP, cu 694 voturi pentru si 8 impotriva, el aratandu-se convins ca impreuna cu Traian Basescu, PMP va castiga alegerile si va repune pe harta Romania acolo unde-i e locul, alaturi de celelalte natiuni europene.

Congres: PMP o ia de la capat cu Eugen Tomac - presedinte. Traian Basescu, invitat la Congres. Udrea, absenta

Partidul Miscarea Populara PMP) va alege, la Congresul de duminica, viitorul presedinte al partidului in persoana lui Eugen Tomac, dupa ce Elena Udrea s-a suspendat din functie ca urmare a problemelor cu Justitia. Traian Basescu este asteptat sa participe la alegerile interne care vor avea loc maine in PMP, partid pastorit, din umbra, de fostul presedinte al Romaniei.

Congresul PMP: Eugen Tomac a fost ales presedintele partidului. Dorel Onaca este secretar general

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe Siegfried Muresan prim-vicepresedinte al PMP, transmite Agerpres.

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea. Eugen Tomac a fost ales presedinte

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb a venit la eveniment fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu.

Eugen Tomac, unic candidat la functia de presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii, la acest eveniment, la care Elena Udrea.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a.

Congresul PMP: Eugen Tomac, singurul candidat. Traian Basescu, invitat special: il asteptam cu drag, chiar daca nu a confirmat sau infirmat prezenta

La Congresul Partidului Miscarea Populara, care va avea loc duminica, deputatul Eugen Tomac este singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania.

Cum va vota PMP cererile de arestare a Elenei Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, duminica, in cadrul congresului PMP, ca parlamentarii PMP vor vota in Parlament pentru inceperea urmaririi penale. El a afirmat ca spera ca Elena Udrea sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta, informeaza Mediafa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )