Libnet.ro
UNICEF

12:45

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD, anuntand ca va initia o noua formatiune politica (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD, anuntand ca va initia o noua formatiune politica (VIDEO)

Deputatul Bogdan Diaconu si-a dat demisia din PSD. Imediat dupa anuntul public privind plecarea din PSD, a anutat ca initiaza o noua formatiune politica: Partidul Romania Unita. Deputatul afirma ca noul. continuă pe B1

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD si isi face partid

Deputatul Bogdan Diaconu, cunoscut pentru atacurile virulente fata de actiunile udemeristilor, a demisionat, joi, din PSD, in semn de protest fata de cooptarea si pastrarea UDMR in Executiv, in ciuda tuturor argumentelor care indica necestatea excluderii UDMR nu doar de la guvernare, ci si din viata publica a Romaniei. Deputatul a anutat ca va infiinta o noua formatiune, care se va numi Partidul Romania Unita PRU).

Deputatul Bogdan Diaconu demisioneaza din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita: National-democratie, justitie sociala, protectionism economic, eradicarea coruptiei

Deputatul Bogdan Diaconu si-a anuntat, joi, demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita, relateaza Agerpres.

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu and si-a anun and tat astazi demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )