Libnet.ro
UNICEF

18:30

Deputatul liberal Florian Nicolae, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Deputatul liberal Florian Nicolae, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii Parchetului General au decis marti trimiterea in judecata a deputatului liberal Florian Nicolae, acesta fiind acuzat de evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Deputatul liberal Florian Nicolae, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Deputatul PNL Florian Nicolae a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata.

Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Senatorul Andrei Volosevici a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul.

Fostul primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti si atribuirea unui contract de lucrari, potrivit unui comunicat de presa al DNA remis redactiei.

Ministerul Sanatatii, dat in judecata pentru lipsa continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Cezar Irimia, a declarat ca FABC ar putea sa faca plangere penala impotriva Ministerului Sanatatii, responsabil pentru asigurarea continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )