Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministerul Sanatatii, dat in judecata pentru lipsa continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii, dat in judecata pentru lipsa continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Cezar Irimia, a declarat ca FABC ar putea sa faca plangere penala impotriva Ministerului Sanatatii, responsabil pentru asigurarea continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer. continuă pe România Liberă

Vesti bune de la Ministerul Sanatatii: Decontarea tratamentelor pentru victimele Colectiv, deblocata

Decontarea tratamentelor pentru 38 de victime ale tragediei din Colectiv a fost deblocata, arata B1 TV. Motivul debocarii decontarii sta in faptul ca spitalele au recuperat cea mai mare parte din cei peste.

Ministerul Sanatatii:Decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime din Colectiv a fost deblocata

Verificarile in cazul celor 38 de victime ale incendiului din octombrie 2015 din clubul Colectiv ale caror tratamente fusesera invalidate la decontarea catre spitale au fost finalizate. Ministerul Sanatatii mai anunta ca astfel a fost deblocata suma de 1,1 milioane de lei.

Banii pentru tratamentul ranitilor de la Colectiv, deblocati de Ministerul Sanatatii

Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti a finalizat cu sprijinul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si al Ministerului Sanatatii verificarile in cazul celor 38 de victime din Colectiv ale caror tratamente fusesera invalidate la decontarea catre spitale.

Atentie! Exista cazuri in care evolutia infectiilor are o rata de deces de 50-60%. Un document trimis spitalelor de catre Ministerul Sanatatii confirma gravitatea infectiilor nosocomiale

De cateva zile, toate spitalele din Romania au primit noi ghiduri de diagnostic si tratament pentru trei categorii de bacterii si un ghid de folosire a antibioticelor in chirurgie. Documentele.

inca un sef de politie trimis in judecata pentru trafic de influenta

Comisarul sef Cristinel Vasile Miron, sef al Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Falticeni, a fost trimis in judecata de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DNA, in stare de arest la domiciliu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostii manageri ai Spitalului Sfantul Ioan, Ciocalteu si Lazar, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Alexandru Ciocalteu, la data faptelor manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, si pe Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic la aceeasi unitate medicala, ambii pentru luare de mita.

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este retinut pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, a fost retinut joi dupa-amiaza de procurorii DNA Ploiesti intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )