Libnet.ro
UNICEF

16:16

Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Senatorul Andrei Volosevici a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul. continuă pe Adevărul

Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, a scapat de controlul judiciar

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a scapat de masura controlului judiciar, in dosarul in care DNA Ploiesti il acuza de complicitate la trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, dupa ce procurorii nu au mai cerut prelungirea masurii preventive.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, vrea in libertate

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, ar putea afla marti daca va fi sau nu eliberat, magistratii Curtii Supreme judecat o conestatie a acestuia. in acest caz, fostul edil a fost trimis in judecata pentru luare de mita.

Fostul primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici, trimis in judecata

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in.

Fostul primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti si atribuirea unui contract de lucrari, potrivit unui comunicat de presa al DNA remis redactiei.

Veste trista pentru Nicolae Guta. Fiul sau a fost trimis in judecata

Nicolae Guta junior, fiul celebrului manelist, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de lovirea unei tinere, incident petrecut intr-un club din Petrosani in noaptea de inviere, scrie.

Fostul primar al comunei Prajesti, Eugen Antica, condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru luare de mita

Eugen Antica, trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Bacau pentru luare de mita si operatiuni incompatibile cu functia de primar, a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare si interzicerea unor drepturi. Decizia nu este definitiva. Fostul edil mai avea o condamnare, de opt luni, dupa ce dat mita pentru a trece Bacalaureatul la Liceul de la Podul Turcului.

Fostul primar din Lupeni, Cornel Resmerita, a ajuns in instanta, in dosarul afacerii ilegale de zece milioane de lei

Tribunalul Hunedoara l-a chemat in fata instantei, pe Cornel Resperita, fostul primar al municipiului Lupeni, acuzat de abuz in serviciu in atribuirea ilegala de catre primarie a unui contract de zece milioane de lei, afaceristului Dorel Gardean.

Fostul primar al Londrei Boris Johnson se confrunta cu o revolta in Partidul Conservator si risca sa nu devina premier

Fostul primar al Londrei Boris Johnson, liderul grupului favorabil iesirii Marii Britanii din UE, este contestat din ce in ce mai mult in Partidul Conservator, riscand sa nu isi atinga visul de a deveni lider al formatiunii si prim-ministru, printre adversarii sai fiind Theresa May si Liam Fox.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )