Libnet.ro
UNICEF

12:15

Deputatul Mircea Rosca cere Parlamentului sa aprobe solicitarea de arestare a tuturor senatorilor si deputatilor care sunt in aceasta situatie. Procurorii DNA au cerut arestarea sa preventiva

Adevărul Adevărul,
Deputatul Mircea Rosca cere Parlamentului sa aprobe solicitarea de arestare a tuturor senatorilor si deputatilor care sunt in aceasta situatie. Procurorii DNA au cerut arestarea sa preventiva

Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, a cerut convocarea de urgenta a Parlamentului pentru aprobarea solicitarilor Parchetelor pentru inceperea urmaririi penale sau pentru cererea de arestare in cazul senatorilor sau deputatilor care sunt in asemenea situatii. Marti seara, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a cerut acelasi lucru pentru Mircea Rosca. continuă pe Adevărul

Deputatul Mircea Rosca cere Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor privind cererea Parchetului

Deputatul PNL Mircea Rosca cere Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor referitoare la solicitarea formulata in cazul sau de Parchetul de pe langa iCCJ privind incuviintarea arestarii preventive.

UPDATE. Deputatul Mircea Rosca, vizat de DNA intr-un dosar de coruptie

Deputatul PNL Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, intr-un dosar in care este vizat si liderul PNL Azuga, cei doi fiind suspectati ca ar fi luat mita de la un om de afaceri caruia autoritatile locale i-au vandut un teren din Azuga.

Deputatul Mircea Rosca, vizat de DNA intr-un dosar de coruptie

Deputatul PNL Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, intr-un dosar in care este vizat si liderul PNL Azuga, cei doi fiind suspectati ca ar fi luat mita de la un om de afaceri caruia autoritatile locale i-au vandut un teren din Azuga .

Surse: Deputatul Mircea Rosca si seful PNL Azuga, implicati intr-un dosar DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciu Teritorial Ploiesti efectueaza audieri astazi intr-o cauza de trafic de influenta in care sunt implicati deputatul liberal Mircea Rosca si Gabriel Popescu, presedinte PNL Azuga, au declarat pentru presa surse judiciare.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Mircea Rosca

ACTUALIZARE 11:13 Omul de afaceri Adrian Rotila a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar Omul de afaceri Adrian Rotila a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce ICCJ a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, in dosarul in care este acuzat de i-ar fi dat mita varului sau, deputatul Mircea Rosca, pentru a primi contracte de achizitii publice, transmit surse din presa.

Deputatul PNL Mircea Rosca, vizat de DNA intr-un dosar privind vanzarea unui teren la Azuga

Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, pentru audieri intr-un dosar de coruptie. in acelasi dosar mai este vizat si liderul PNL Azuga.

UPDATE Deputatul PNL Mircea Rosca, vizat de DNA intr-un dosar privind vanzarea unui teren la Azuga

Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, pentru audieri intr-un dosar de coruptie. in acelasi dosar mai este vizat si liderul PNL Azuga.

Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, audiat la DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie

Deputatul Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, si Gabriel Popescu, presedintele PNL Azuga, sunt audiati marti la DNA intr-un dosar de trafic de influenta.

Mircea Rosca (PNL) cere Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor privind cererea sa de arestare

Deputatul PNL Mircea Rosca precizeaza cere Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor referitoare la solicitarea formulata in cazul sau de Parchetul de pe langa iCCJ privind incuviintarea arestarii.

Mircea Rosca (PNL): Solicit Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor privind cererea Parchetului

Deputatul PNL Mircea Rosca solicita Camerei Deputatilor urgentarea procedurilor referitoare la solicitarea formulata in cazul sau de Parchetul de pe langa iCCJ privind incuviintarea arestarii preventive.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )