Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deputatul Nicolae Paun va fi eliberat din arest

România Liberă România Liberă,
Deputatul Nicolae Paun va fi eliberat din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, luni, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv pentru deputatul Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene. continuă pe România Liberă

Deputatul Nicolae Paun va fi eliberat din arest preventiv, decizia este definitiva

Instanta suprema a respins, luni, ca nefondata, cererea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, de prelungire a arestarii preventive in cazul deputatului Nicolae Paun. Decizia este definitiva, deputatul urmand sa fie eliberat, miercuri, din arest.

Deputatul Nicolae Paun va fi eliberat din arest; decizia instantei este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, luni, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv pentru deputatul Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene.

inalta Curte se pronunta in dosarul Referendumul, in care este inculpat Liviu Dragnea

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie pronunta vineri sentinta definitiva in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )