Libnet.ro
UNICEF

17:00

Der Spiegel: Obama va cere Germaniei sa trimita militari in Europa de Est

România Liberă România Liberă,
Der Spiegel: Obama va cere Germaniei sa trimita militari in Europa de Est

Presedintele american Barack Obama va cere Germaniei sa se implice mai mult in misiunile de aparare NATO in estul Europei, relateaza Der Spiegel, conform Mediafax. Astfel, conform surselor citate de jurnalistii germani, Romania, Polonia si tarile baltice ar urma sa primeasca efective suplimentare. continuă pe România Liberă

Der Spiegel: Obama va indemna Germania sa contribuie cu efective militare in estul Europei, inclusiv in Romania

Presedintele SUA, Barack Obama, va cere Germaniei sa se implice mai mult in misiunile de aparare a statelor din partea de est a Aliantei Nord-Atlantice, afirma surse citate de revista Der Spiegel, precizand ca efective suplimentare NATO ar urma sa fie trimise in Romania, Polonia si tarile baltice, relateaza Mediafax.

Der Spiegel: Statele Unite vor ca Germania sa trimita efective militare in estul Europei, inclusiv in Romania

Seful Casei Albe, Barack Obama, ii va cere cancelarului Angela Merkel ca Germania sa se implice mai mult din punct de vedere militar pe flancul estic al NATO, actiunea avand ca scop descurajarea Rusiei, potrivit unor documente guvernamentale germane citate de revista Der Spiegel.

Obama cere revocarea unor legi considerate discriminatorii din doua state americane

Presedintele american Barack Obama a cerut vineri revocarea legilor considerate discriminatorii fata de persoanele transgender si homosexuale adoptate recent in statele Carolina de Nord si Mississippi, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )