Libnet.ro
UNICEF

15:00

Der Spiegel: Statele Unite vor ca Germania sa trimita efective militare in estul Europei, inclusiv in Romania

Adevărul Adevărul,
Der Spiegel: Statele Unite vor ca Germania sa trimita efective militare in estul Europei, inclusiv in Romania

Seful Casei Albe, Barack Obama, ii va cere cancelarului Angela Merkel ca Germania sa se implice mai mult din punct de vedere militar pe flancul estic al NATO, actiunea avand ca scop descurajarea Rusiei, potrivit unor documente guvernamentale germane citate de revista Der Spiegel. continuă pe Adevărul

Der Spiegel: Obama va indemna Germania sa contribuie cu efective militare in estul Europei, inclusiv in Romania

Presedintele SUA, Barack Obama, va cere Germaniei sa se implice mai mult in misiunile de aparare a statelor din partea de est a Aliantei Nord-Atlantice, afirma surse citate de revista Der Spiegel, precizand ca efective suplimentare NATO ar urma sa fie trimise in Romania, Polonia si tarile baltice, relateaza Mediafax.

Der Spiegel: Obama va cere Germaniei sa trimita militari in Europa de Est

Presedintele american Barack Obama va cere Germaniei sa se implice mai mult in misiunile de aparare NATO in estul Europei, relateaza Der Spiegel, conform Mediafax. Astfel, conform surselor citate de jurnalistii germani, Romania, Polonia si tarile baltice ar urma sa primeasca efective suplimentare.

Doua crime au zguduit Statele Unite. in statul Georgia un barbat a ucis 5 persoane, in timp ce in Ohio, 8 oameni au fost omorati intr-un atac armat

Doua crime au zguduit Statele Unite. in statul Georgia un barbat a ucis 5 persoane iar apoi si-a luat si el viata. intr-un oras din Ohio opt oameni, printre care si doi copii, au fost.

Cel mai mare tunel folosit pentru droguri, descoperit intre Mexic si Statele Unite (VIDEO)

Cel mai mare tunel folosit pentru droguria fost descoperit intre Mexic si Statele Unite. Constructia avea o lungime de 800 de metri si era folosita de traficanti pentru a transporta drogurile din Mexic si.

Barack Obama: Iesirea Marii Britanii din UE ar afecta grav relatiile comerciale cu Statele Unite

Eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar afecta grav relatiile comerciale cu Statele Unite, a avertizat vineri presedintele american, Barack Obama, in cursul vizitei la Londra.

Iesirea Marii Britanii din UE ar afecta grav relatiile comerciale cu Statele Unite

Eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar afecta grav relatiile comerciale cu Statele Unite, a avertizat vineri presedintele american, Barack Obama, in cursul vizitei la Londra.

Sepp Blatter: Statele Unite isi doresc sa fie un fel de politie globala

Sepp Blatter este nemultumit de atitudinea de Politie a lumii intregi pe care Statele Unite o au cand sunt nemultumite de ceva pe glob, informeaza B1 TV. Fostul presedinte al FIFA este de pa.

Statele Unite au un interes profund pentru dezbaterea privind Brexitul

Prezenta Marii Britanii in Uniunea Europeana contribuie la apropierea UE de Statele Unite si amplifica vocea Londrei in lume, a afirmat presedintele american, Barack Obama, intr-un comentariu semnat in editia de vineri a cotidianului britanic Daily Telegraph, citat de AFP.

Fost ambasador saudit la Washington: Zilele bune de altadata dintre Statele Unite si Arabia Saudita s-au terminat

Zilele bune de altadata ale aliantei istorice dintre Statele Unite si Arabia Saudita s-au terminat, iar relatia dintre cele doua tari trebuie recalibrata, a declarat miercuri un fost sef al serviciilor saudite de informatii si ambasador la Washington, printul Turki bin Faisal Al Saud, in plina vizita sensibila la Riyadh a presedintelui american Barack Obama.

Barack Obama da asigurari ca Statele Unite si monarhiile din Golf sunt unite pentru distrugerea Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi la Riyadh ca SUA si monarhiile din Golf sunt unite in lupta pentru distrugerea gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )