Libnet.ro
UNICEF

16:16

Derby de traditie: CSM Stiinta Baia Mare RCM Timisoara. Zimbrii vor sa fie stapani la ei acasa

Adevărul Adevărul,
Derby de traditie: CSM Stiinta Baia Mare RCM Timisoara. Zimbrii vor sa fie stapani la ei acasa

Stadionul de rugby din Baia Mare va gazdui, sambata, 4 aprilie, incepand cu ora 11. 00, primul derby din SuperLiga de Rugby, editia 2015. Se vor intalni C. Stiinta Baia Mare si R. Timisoara, un meci care se anunta a fi unul extrem de interesant, fiecare echipa dorindu-si victoria. continuă pe Adevărul

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata / Presa locala vorbeste despre datorii la banci si un control al ANAF, Fiscul neaga si acuza comportamentul mass-mediei care se foloseste de dramele unor persoane

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata miercuri intr-o boxa a unui complex comercial din Baia Mare. Presa locala si o parte a presei centrale speculeaza ca femeia in varsta de 42 de ani s-ar fi sinucis din cauza datoriilor mari pe care le avea la banci dar si a unui control al ANAF, in timp ce Fiscul dezminte informatia si arata cu degetul spre presa.

Meci pentru locul I: HC Odorhei HCM Minaur Baia Mare inainte de Final Four-ul Cupei Romaniei

Saptamana plina pentru handbalistii de la HCM Minaur Baia Mare. Primul meci si unul cat se poate de important, care ii poate aduce pe primul loc inainte de inceperea Play-off-ului, va fi cel din data de 1 aprilie.

Baia Mare: Barbatul surprins de avalansa la Borsa a ajuns la spital cu hipotermie si luxatie de umar

Barbatul de 37 de ani care a fost surprins de o avalansa la Borsa, impreuna cu sora sa, a ajuns, vineri seara, cu o ambulanta SMURD, la Spitalul de Urgenta din Baia-Mare, acesta fiind diagnosticat cu.

Echipa Ligii Campionilor la handbal: Cinci jucatoare de la Baia Mare si Tone Tiselj, printre nominalizari

All Star Team al Ligii Campionilor la handbal feminin ar putea cuprinde si jucatoare din Romania. Cinci handbaliste de la campioana HCM Baia Mare, dar si antrenorul Tone Tiselj, se numara printre nominalizari.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele agentilor fiscali. ANAF sustine ca nu a efectuat niciun control la acea firma

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

ANAF mai produce o victima: O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial, s-a sinucis dupa ce a fost vizitata de inspectorii de la ANAF, informeaza B1 TV. Comform martorilor, femeia de 40 de ani, a fost.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-ar fi sinucis dupa un control al Fiscului. ANAF: Nu a fost facut niciun control la firma respectiva

45 ANAFreactioneaza dupa informatiile conform carora o femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului. Instituitia transmite, printr-un comunicat, ca nu a facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )