Libnet.ro
UNICEF

20:31

Meci pentru locul I: HC Odorhei HCM Minaur Baia Mare inainte de Final Four-ul Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Meci pentru locul I: HC Odorhei HCM Minaur Baia Mare inainte de Final Four-ul Cupei Romaniei

Saptamana plina pentru handbalistii de la HCM Minaur Baia Mare. Primul meci si unul cat se poate de important, care ii poate aduce pe primul loc inainte de inceperea Play-off-ului, va fi cel din data de 1 aprilie. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare se impune fara probleme in fata HC Zalau. Trei puncte importante pentru baimarence

Intr-un joc contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii Nationale feminine de handbal, HCM Baia Mare s-a impus, in deplasare, scor 39-25 in fata echipei HC Zalau. O victorie care ii aduce HCM Baia Mare 66 de puncte in clasament.

LIGA CAMPIONILOR: Arbitri din Serbiapentru HCM Baia Mare - Dinamo-Sinara

Se apropie primele meciuri din prima mansa a sferturilor de finala EHF Champions League. HCM Baia Mare va juca pe teren propriu, in data de 4 aprilie, cu incepere de la ora 18:00 impotriva celor de la Dinamo-Sinara.

Echipa Ligii Campionilor la handbal: Cinci jucatoare de la Baia Mare si Tone Tiselj, printre nominalizari

All Star Team al Ligii Campionilor la handbal feminin ar putea cuprinde si jucatoare din Romania. Cinci handbaliste de la campioana HCM Baia Mare, dar si antrenorul Tone Tiselj, se numara printre nominalizari.

Primaria Baia Mare viseaza frumos: Vrea stadion omologat pentru meciuri din Liga I

Primaria Baia Mare are planuri mari in ceea ce priveste actualul stadion municipal din zona Campului Tineretului. in ultima sedinta de Consiliu Local al municipiului a fost aprobat un proiect de hotarare in acest sens referitor la aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru acest obiectiv.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata / Presa locala vorbeste despre datorii la banci si un control al ANAF, Fiscul neaga si acuza comportamentul mass-mediei care se foloseste de dramele unor persoane

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata miercuri intr-o boxa a unui complex comercial din Baia Mare. Presa locala si o parte a presei centrale speculeaza ca femeia in varsta de 42 de ani s-ar fi sinucis din cauza datoriilor mari pe care le avea la banci dar si a unui control al ANAF, in timp ce Fiscul dezminte informatia si arata cu degetul spre presa.

Futurism si modernism: Podurile Decebal si Republicii din Baia Mare, reabilitate arhitectural de primarie

Dupa reabilitarea arhitecturala a Podului Viilor din Baia Mare, municipalitatea se gandeste acum la reabilitarea arhitecturala a altor doua poduri din municipiul de pe malul Sasarului. Este vorba despre podurile Republicii si Decebal.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele agentilor fiscali. ANAF sustine ca nu a efectuat niciun control la acea firma

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

ANAF mai produce o victima: O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial, s-a sinucis dupa ce a fost vizitata de inspectorii de la ANAF, informeaza B1 TV. Comform martorilor, femeia de 40 de ani, a fost.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-ar fi sinucis dupa un control al Fiscului. ANAF: Nu a fost facut niciun control la firma respectiva

45 ANAFreactioneaza dupa informatiile conform carora o femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului. Instituitia transmite, printr-un comunicat, ca nu a facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )