Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se deschide Autostrada Orastie - Sibiu. Locuitorii din Sebes se pregatesc de sarbatoare

Adevărul Adevărul,
Se deschide Autostrada Orastie - Sibiu. Locuitorii din Sebes se pregatesc de sarbatoare

Circulatia pe Autostrada Orastie Sibiu, tronsoanele 1, 2 si 4, este prevazuta sa fie deschisa joi, 19 decembrie, potrivit CNADNR. Lotul trei al acestei autostrazi, in judetul Sibiu, ar urma sa fie finalizat la sfarsitul anului viitor. continuă pe Adevărul

Se deschide autostrada Orastie - Sibiu. Locuitorii din Sebes se pregatesc de sarbatoare

Circulatia pe Autostrada Orastie Sibiu, tronsoanele 1, 2 si 4, este prevazuta sa fie deschisa joi, 19 decembrie 2013, potrivit CNADNR. Lotul trei al acestei autostrazi, in judetul Sibiu, ar urma sa fie finalizat la sfarsitul anului viitor.

FOTO Chermeza - mamut pentru o bucatica de autostrada. Constructorii au sarbatorit in tunel, locuitorii din Sebes ies in strada

Autoritatile din orasul Sebes pregatesc o mare sarbatoare locala in semn de multumire fata de finalizarea lucrarilor la autostrada Orastie - Sibiu. Trei loturi ale autostrazii, in lungime, de circa 63 de kilometri, vor fi inaugurate si deschise circulatiei auto joi, 19 decembrie.

Inaugurarea tronsoanelor de autostrada dintre Sibiu si Orastie va incepe cu un protest: Vrem autostrada Sibiu - Pitesti

Comunitatea pasionatilor de infrastructura de pe forumurile dedicate anunta un protest inedit fata de intentiile Guvernului de a amana cu ani buni realizarea autostrazii Sibiu - Pitesti. Astfel, soferii din zona Sibiului si nu numai sunt invitati sa-l intampine joi, 19 decembrie, pe prim-ministrul Ponta chiar la inaugurarea mai multor loturi de autostrada intre Sibiu si Orastie cu urmatorul afis pus in luneta sau parbrizul autoturismului: Vrem autostrada Sibiu - Pitesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )