Libnet.ro
UNICEF

15:45

Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci, marcata de Google printr-un logo special

Antena3 Antena3,
Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci, marcata de Google printr-un logo special

Google marcheaza deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special, care prezinta sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe ale acestui eveniment sportiv. Cea de-a XXII-a editie a J. continuă pe Antena3

Grupul t.A.T.u. si Anna Netrebko, in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci.

Rusia a pregatit o surpriza pentru dechiderea Jocurilor Olimpice, programul artistic fiind tinut secret. Totusi doua dintre marile prezente din cadrul ceremoniei au fost deja prezentate de catre Konstantin Ernst, directorul artistic al evenimentului. Deschiderea oficiala a JO Soci va fi marcata de intonarea imnului olimpic de catre cunoscuta soprana Anna Netrebko, 42 ani. Grupul pop t. u. a fost ales pentru succesul de care beneficiaza in afara granitelor Rusiei. Organizatorii au spus ca .

intalnire de gheata la deschiderea Jocurilor Olimpice. Cu cine se va vedea Vladimir Putin

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului. Ianukovici.

Ponta va pleca la Soci, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna si dineul oferit de Putin

Premierul Victor Ponta va fi prezent, vineri, la Soci, unde va asista la Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna si va participa la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus.

Carta Jocurilor Olimpice de la Soci, sarbatorita de Google printr-un logo special

Carta Jocurilor Olimpice de la Soci, mai exact documentul care precizeaza regulile de functionare a Olimpiadei, este sarbatorita de Google printr-un logo special care prezinta sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe ale acestui.

Documentar despre coruptia din spatele Jocurilor Olimpice de la Soci, sambata pe B1 TV

B1 TV va difuza, sambata seara, Jocurile lui Putin, un controversat documentar despre Jocurile Olimpice de Iarna 2014, desfasurate la Soci. Documentarul care demasca coruptia din spatele Jocurilor Olimpice este programat la ora 22.

Fostele lesbiene din trupa t.A.T.u. vor canta in ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci

Trupa t. u. , formata din Lena Katina si Yulia Volkova, va canta in cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, a anuntat presa din Rusia. Cele doua erau cunoscute in anii 2000 ca fiind un cuplu de lesbiene, iar anuntul vine, oarecum, sa contrabalanseze legile adoptate recent de guvernul rus pentru discriminarea homosexualilor.

t.A.T.u. canta in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Sochi!

Legile anti gay din Rusia au provocat revolta in intreaga lume, cu atat mai mult cu cat tara organizeaza Jocurile Olimpice de Iarna, ce debuteaza astazi la Sochi. Vrand sa demonstreze ca sunt liberali in gandire, organizatorii le aduc pe fetele de la t. u. sa cante in cadrul ceremoniei de deschidere.

Google marcheaza debutul Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special (FOTO)

Google marcheaza, vineri, debutul Jocurilor Olimpice de la Soci, printr-un logo special, cu sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe in cadrul evenimentului. Cea de-a XXII-a editie a Jocurilor.

Google, logo dedicat Jocurilor Olimpice de iarna in care apare steagul comunitatii gay

Google a tinut sa marcheze deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci cu un logo avand cele sase culori ale steagului comunitatii LGBT lesbiene, gay, bisexuali si transgender), protestand astfel fata de legea din Rusia care interzice propaganda homosexuala.

intalnire intre Victor Ponta si Dmitri Medvedev cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci

Premierul rus, Dmitri Medvedev, se va intalni cu omologii sai din Lituania, R. Moldova, Romania si Bulgaria, vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza Vocea Rusiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )