Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta va pleca la Soci, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna si dineul oferit de Putin

Antena3 Antena3,
Ponta va pleca la Soci, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna si dineul oferit de Putin

Premierul Victor Ponta va fi prezent, vineri, la Soci, unde va asista la Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna si va participa la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus. continuă pe Antena3

intalnire de gheata la deschiderea Jocurilor Olimpice. Cu cine se va vedea Vladimir Putin

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului. Ianukovici.

Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

Premierul Victor Ponta va participa, vineri, la Soci, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, conform Mediafax. Citeste si: Flacara olimpica ajunge la Soci; manifestatii impotriva unei legi moscovite, in intreaga lume Ponta va participa si la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus Vladimir Putin. Festivitatea de deschidere a celei de-a XXII-a editii a Jocurilor Olimpice de iarna va avea loc, vineri, la ora 18. 00, pe Stadionul Olimpic Fist din .

UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

Premierul Victor Ponta va participa, vineri, la Soci, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, conform Mediafax. Citeste si: Flacara olimpica ajunge la Soci; manifestatii impotriva unei legi moscovite, in intreaga lume Ponta va participa si la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus Vladimir Putin. La ceremonie vor participa aproximativ 70 de sefi de stat din intreaga lume, conform ministrului sporturilor din Rusia, Vitali Mutko, relateaza .

Ianukovici si Putin se intalnesc la Soci.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat miercuri pentru AFP purtatorul de cuvant al Kremlinului, informeaza Mediafax. Ianukovici va fi la Soci si se vor intalni, a declarat pentru AFP Dmitri Peskov. Ei vor discuta despre relatiile bilaterale, a adaugat el. Ministrul ucrainean de Externe, Leonid Kojara, a anuntat luni ca presedintele ucrainean se va deplasa la Soci, .

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni la Soci cu Vladimir Putin

Presedintele ucreainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin, vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului pentru.

Viktor Ianukovici se va intalni cu Vladimir Putin la Soci

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat miercuri pentru AFP purtatorul de cuvant al Kremlinului.

EXCLUSIV Ioan Dobrescu, secretar general al COSR: Romania nu va fi rusinea Jocurilor Olimpice!

Cu trei zile inainte de debutul Jocurilor Olimpice de iarna, oficialii COSR sunt optimisti ca romanii se vor prezenta onorabil la Soci, chiar daca recunosc ca sansele pentru o eventuala medalie sunt nule.

E GRANDIOS! Nimeni nu trebuia sa vada pozele astea. Cum arata Satul Olimpic, cu 3 zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice

La Soci au avut loc repetitii generale, cu doar trei zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de Iarna. Nimeni nu avea voie sa intre in Satul Olimpic cu aparate foto, pentru ca discretia si surpriza sa fie.

Doua nave militare americane au ajuns in Marea Neagra, inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci

Cele doua nave de razboi americane care au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia au ajuns in Marea Neagra, a anuntat luni o sursa militara rusa citata de Interfax, cu cateva zile inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice de la Soci, oras situat pe malul Marii Negre, relateaza AFP.

Premierul polonez: Rusia se va ocupa de Ucraina dupa terminarea Jocurilor Olimpice

Premierul polonez, Donald Tusk, a declarat ca pozitia neutra, pe care Rusia o afiseaza fata de Ucraina, este una aparenta si are legatura cu apropierea Jocurilor Olimpice de la Soci. Potrivit politicianului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )