Libnet.ro
UNICEF

01:06

Descinderi in Mehedinti, dupa BAC. O persoana a fost ridicata de DGA de la un liceu din Drobeta Turnu-Severin

Adevărul Adevărul,
Descinderi in Mehedinti, dupa BAC. O persoana a fost ridicata de DGA de la un liceu din Drobeta Turnu-Severin

DGA Mehedinti a organizat luni dimineata, in ziua afitarii rezultatelor partiale a examenului de Bacalaureat 2013, mai multe descinderi la licee din judet. O persoana a fost ridicata de la Liceul Domnul Tudor din Drobeta Turnu-Severin. continuă pe Adevărul

Descinderi in Mehedinti, dupa Bac. O persoana a fost ridicata de DGA de la un liceu din Drobeta Turnu-Severin

DGA Mehedinti a organizat luni dimineata, in ziua afitarii rezultatelor partiale a examenului de Bacalaureat 2013, mai multe descinderi la licee din judet. O persoana a fost ridicata de la Liceul Domnul Tudor din Drobeta Turnu-Severin.

Starea de urgenta din Mali a fost ridicata

Starea de urgenta in vigoare in Mali de la 12 ianuarie a fost ridicata astazi, cu o zi inainte de lansarea campaniei pentru primul tur al alegerilor prezidentiale de la 28 iulie, a anuntat Ministerul Securitatii din aceasta tara, conform surseor de presa.

Mali: Starea de urgenta, in vigoare din luna ianuarie, a fost ridicata

Starea de urgenta in vigoare in Mali de la 12 ianuarie a fost ridicata sambata, cu o zi inainte de lansarea campaniei pentru primul tur al alegerilor prezidentiale de la 28 iulie, a anuntat r Ministerul Securitatii din aceasta tara.

Sydney: Un surfer si-a pierdut cunostinta dupa ce a fost lovit cu coada de o balena (VIDEO)

Bishan Rajapakse, un barbat care facea surf langa plaja Bondi din Sydney, si-a pierdut cunostinta dupa ce a fost lovit cu coda de catre o balena despre care se crede ca are peste 50 tone, relateaza BBC.

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere PRM, dupa ce a fost suspendat de la sefia partidului

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere a partidului, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PRM. Mai mult, liderul anunta ca saptamana viitoare ii va actiona in judecata pe toti.

Tanar in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu masina de un alt tanar cu care se certase, la Mamaia

Un tanar de 20 de ani a ajuns in coma la spital, vineri seara, dupa ce a fost lovit cu masina de un alt tanar, cu care avusese un conflict. Totul s-a petrecut in zona unui bar din centrul statiunii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )