Libnet.ro
UNICEF

07:30

Descoperire alarmanta in dozele de energizante. Specialistii sunt ingroziti: Nu mai beti

Playtech Playtech,
Descoperire alarmanta in dozele de energizante. Specialistii sunt ingroziti: Nu mai beti

Energizantele sunt bautura preferata pentru multi oameni atunci cand au nevoie de un impuls, dar daca consumati bauturi energizante, un nou studiu poate suna alarmant. Descoperire alarmanta in dozele de energizante Cercetatorii de la Universitatea Monash au avertizat ca unele bauturi energizante contin niveluri nocive de peroxid de hidrogen substanta chimica din inalbitor. in . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )