Libnet.ro
UNICEF

22:00

Descoperire colosala in Marea Neagra. Va asigura necesitatile Turciei timp de aproape zece ani!

Antena3 Antena3,
Descoperire colosala in Marea Neagra. Va asigura necesitatile Turciei timp de aproape zece ani!

Descoperire uriasa in Marea Neagra. Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat descoperirea in Marea Neagra a celui mai mare zacamant de gaze naturale din istoria Turciei. continuă pe Antena3

Erdogan spune ca Turcia a descoperit 320 de miliarde metri cubi de gaze naturale in Marea Neagra

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara a descoperit cele mai mari depozite de gaze naturale din istoria sa, un camp din Marea Neagra care ar contine 320 de miliarde metri cubi de gaze naturale, adaugand ca exista o posibilitate ridicata sa fie descoperite si alte resurse in aceeasi zona, transmite Reuters, conform Agerpres.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Erdogan a anuntat ca Turcia a descoperit cel mai mare depozit de gaz natural in Marea Neagra

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaz natural din istoria sa, adaugand ca spera sa-l distribuie in 2023, potrivit AFP.

UPDATE Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa (Erdogan) Zacamantul, in apropiere de granita maritima cu Romania si Bulgaria

Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa, a anuntat vineri presedintele Erdogan, citat de AFP.

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, in apropiere de zona romaneasca Neptun Deep

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat, miercuri, pentru Bloomberg, doua surseapropiate Guvernului turc. Pentru moment, nu este clar care este mar.

Turcia a descoperit gaze in Marea Neagra. Romania bate pasul pe loc

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat miercuri, pentru Bloomberg, doua surse apropiate situatiei.

Erdogan va anunta maine inceperea unei noi ere: au fost descoperite rezerve importante de gaze naturale (posibil si petrol) in Marea Neagra

Chiar daca prioritatea noastra nationala pare sa nu fie niciodata politica energetica, poate, sper, sa gasiti interesant faptul ca Turcia a anuntat aceasta descoperire. Deocamdata, raportul este pe surse si a fost initial publicat de cotidianul Haberturk care a anuntat ca nava de explorare Fatih-1 a descoperit importante rezerve de gaze in doua locatii separate, una lana Dunare, in apele internationale, alta in zona regiunii Kiyikoy.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )