Libnet.ro
UNICEF

07:45

Descoperire socanta intr-un apartament din Pitesti. O femeie a fost gasita fara suflare. Victima avea banda adeziva pe fata

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta intr-un apartament din Pitesti. O femeie a fost gasita fara suflare. Victima avea banda adeziva pe fata

Descoperire socanta intr-un apartament din Pitesti. O femeie de 72 de ani a fost gasita fara suflare in apartament, avand banda adeziva pe fata. Medicii chemati de urgenta au fost nevoiti sa. continuă pe Antena3

Descoperire macabra intr-un apartament din Pitesti! Un barbat si copilul sau, gasiti impuscati

Un barbat si copilul sau, de aproape trei ani, au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Cei doi erau incuiati in locuinta, iar mama copilului a cerut ajutorul pompierilor pentru deblocarea.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Ultimele ore din viata politistului sinucigas. Dezvaluirile procurorilor despre crima din Pitesti

Politistii au reconstituit ultimele ore din viata politistului din Pitesti, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat copilul. Dimineata, acesta s-a plimbat cu cel mic prin parc, iar la pranz, un telefon ar fi.

Crima politistului din Pitesti! Modul socant in care si-a ucis copilul

Detalii socante ies la iveala in cazul politistului din Arges care si-a impuscat copilul de treiani si apoi s-a sinucis. Baiatul dormea cand tatal sau i-a pus o perna pe cap, apoi l-a impuscat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )